Kombucha en Kefir
Kombucha en Kefir
Startdatum(s) Deze opleiding op maat van jouw bedrijf?
In detail
Waarom Kiezen voor Kombucha en Kefir?
Levenskracht in een Fles: Ervaar de levendige energie van gefermenteerde dranken, doordrenkt met probiotica, enzymen en nutriënten die een heilzame invloed hebben op je spijsvertering en immuunsysteem.
Creativiteit in de Keuken: Leer de kunst van het samenstellen van heerlijke en unieke smaakcombinaties met verschillende kruiden, vruchten en theevariëteiten.
Zelfvoorzienend Leven: Ontdek een duurzame benadering van voeding door het zelf brouwen van Kombucha en Kefir, waardoor je de controle hebt over de kwaliteit van je dranken.
Bartenders, horeca uitbaters en -medewerkers en iedere foodprofessional die zich wil verdiepen in gefermenteerde dranken. Er is geen voorkennis vereist.
Programma
Bekijk het volledige programma
Deze opleiding op maat van je bedrijf? Vragen over deze opleiding?KOMBUCHA
- Basisrecept
- Geschiedenis
- Inleiding
- Praktijk
- Problem solving
- Aromatiseren en afwerking
MELKKEFIR
- Oorsprong
- Fermentatieproces
- Voedingswaarde
- Praktijk
TIBICOS OF WATERKEFIR
- Oorsprong en situering binnen gefermenteerde dranken
- Samenstelling
- Fermentatieproces
- Bereiding
Samenstelling prijs
Heb je nog een vraag?
Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.