Pelt

In Pelt vind je op de nieuwe economische site 'Educatief Centrum Hoekstraat' als grootste aanwezige SyntraPXL. De campus in Pelt is het epicentrum voor opleiding, ondernemerschap en dienstverlening van Noord-Limburg. Als uitbreiding op onze bestaande campus gebouwd in 1993 vinden de lessen nu ook plaats in de prachtige nieuwbouw van 19 meter hoog met maar liefst 6000 m2 vloeroppervlakte. De sectoren die hier het meest aan bod komen zijn Interieur, textiel, beauty, schrijnwerkerij en voertuigen & metaal. De verschillende labo’s zijn uitgerust met de nieuwste machines en materialen en bieden zo een uniek voordeel voor leergierige ondernemers. Bekijk de opleidingen die hier gegeven worden

Locatie
  • Hoekstraat 70
  • 3910 Pelt
Openingsuren
maandag: 8:30-22:00
dinsdag: 8:30-22:00
woensdag: 8:30-22:00
donderdag: 8:30-22:00
vrijdag: 8:30-17:00
zaterdag: gesloten
zon- en feestdagen: gesloten
Vragen?

Met de wagen

Vanuit Budel, Hamont en Bree

  1. Rij door het centrum van Neerpelt tot aan de rotonde aan de Gamma.
  2. Sla daar rechts af.
  3. Volg de weg en neem de tweede straat rechts.
  4. Volg de pijlen "SyntraPXL".

Vanuit N74

  1. Volg richting centrum.
  2. 800m na de rotonde links.
  3. Volg dan de pijlen "SyntraPXL".

 

Adres

Artikel

Rechter Ellen hangt haar toga aan de haak voor een job als meubelstoffeerder

Nieuws

Beoordeel het werk van onze bouwkundige tekenaars

Ook in het atypische cursusjaar 2020-2021 bulkte het weer van het ontwerptalent in de opleiding BIM bouwkundig tekenaar. Onder normale omstandigheden komen heel wat geïnteresseerde architecten en bouwprofessionals de beste eindwerken beoordelen tijdens onze jaarlijkse pitch-fight. Maar dit jaar is het anders. Een fysieke vijfde editie van de pitch-fight bleek niet mogelijk, maar om de beste bouwvisualisatie te kiezen, hebben we toch een oplossing: Jij mag dit jaar mee jureren!

Event

Pitch fight III: de technisch tekenaars laten zien wat ze kunnen

Op woensdag 27 juni 2018 stellen de cursisten Digitaal Technisch Tekenaar hun projecten voor, een uitgelezen kans om talent te spotten en binnen te halen. Ben je op zoek naar een gemotiveerde starter voor jouw bedrijf? Kom dan jouw witte raaf zoeken op de 3de editie van de Pitch Fight. Ben je cursist, ex-cursist, docent of zelf geïnteresseerd in een opleiding digitaal technisch tekenaar? Dan ben je uiteraard ook meer dan welkom op dit event.

Onze Digitaal Technisch Tekenaars zijn bouwkundige genieën. Bouwaanvragen, 2D tekenwerk , 3D tekenwerk en visualisaties behoren tot hun skills.

Wil jij erbij zijn? Schrijf dan  hier  in.

Nieuws

Een opleiding leidt tot professioneel succes