Ritstraject SyntraPXL - Hogeschool PXL

Het opleidingsaanbod van SyntraPXL en Hogeschool PXL is in grote mate complementair. Na het succesvol afronden van een voltijdse Syntra-opleiding kunnen cursisten doorstromen naar een verwante graduaatsopleiding van Hogeschool PXL.

Ritsen van een voltijdse SyntraPXL opleiding naar een graduaatsopleiding aan Hogeschool PXL

Het opleidingsaanbod van SyntraPXL en Hogeschool PXL is in grote mate complementair. Na het succesvol afronden van een voltijdse Syntra-opleiding kunnen cursisten doorstromen naar een verwante graduaatsopleiding van Hogeschool PXL. Het Syntra-diploma of -getuigschrift geeft cursisten, voor bepaalde opleidingen, de mogelijkheid om via een verkort traject op Hogeschool PXL in te stappen in een verwante graduaatsopleiding en zo een diploma in het hoger onderwijs te behalen.Vanaf september 2022 bieden we onder andere volgende verkorte trajecten aan voor cursisten na een voltijdse opleiding aan SyntraPXL.

Voor meer informatie over een aanvraag van je individueel traject in een graduaatsopleiding, kan je terecht bij de trajectbegeleider. Op hun website vind je de contactgegevens van PXL. Bovendien kan je, als cursist, je vragen ook stellen aan ons klantencentrum.

Ritsen van een opleiding aan Hogeschool PXL naar SyntraPXL

In omgekeerde richting zal Hogeschool PXL-studenten kunnen heroriënteren naar een voltijdse dagopleiding van SyntraPXL, waar studenten vrijstellingen kunnen krijgen voor een aantal modules op basis van behaalde credits op Hogeschool PXL. Als student kan je dit best bespreken met je trajectbegeleider, deze kan samen met jou de brug leggen naar SyntraPXL.Op hun website vind je de contactgegevens van PXL. Bovendien kan je met je vragen met betrekking tot de verschillende dagopleidingen ook terecht bij ons klantencentrum.

Word de beste versie van jezelf dankzij het PXL-Ecosysteem