Genk T2-campus

Genk is de thuisstad van de grootste SyntraPXL-campus van Vlaanderen. In dit gigantische gebouw aan het THOR-park kan je opleidingen volgen in een moderne en innovatieve setting. Grote glaspartijen geven een open gevoel en binnenin vind je tientallen pc-lokalen, de modernste technische apparatuur en enorme leshallen waar de term 'praktijkles' een nieuwe betekenis zal krijgen.

Naast de klassieke technische opleidingen zet SyntraPXL hier volop in op de toekomst: Virtual reality, blockchain, gaming, internet of things,... als het maar innoverend en technologisch en hoogstaand is. Technologie en talent heeft een gebouw gekregen en het heet de T2-campus. Bekijk welke opleidingen in Genk starten.

Locatie
  • Thor Park 8040
  • 3600 Genk
Openingsuren
maandag: 8:30-22:00
dinsdag: 8:30-22:00
woensdag: 8:30-22:00
donderdag: 8:30-22:00
vrijdag: 8:30-17:00
zaterdag: gesloten
zon- en feestdagen: gesloten
Vragen?

Met de wagen

Vanaf snelweg E314 

  1. afrit 31, Genk Centrum
  2. aan het einde van de afrit rechts richting Waterschei via de Westerring
  3. aan de eerste verkeerslichten: rechtsaf slaan richting Waterschei (Onderwijslaan)
  4. na 1,6 km aan de rotonde rechtsaf slaan (André Dumontlaan)
  5. Sla aan de verkeerslichten linksaf naar Thor Park en hou links aan

parking icoon  Parking

Parkeren op het Thor Park kan het dichtst bij de campus op parkings 2, 3, 4 (overdekt) en 5. Parkeren buiten aangeduide parkeerzones is niet toegelaten. Onze overdekte, bewaakte parkeertoren is gratis voor cursisten & docenten en open tot 23u. Op P1 en P4 zijn er laadpalen voor elektrische voertuigen voorzien.

Adres

Met het openbaar vervoer

De T2-campus is vlot te bereiken met het openbaar vervoer. Sinds 2024 zijn er aangepaste uurregelingen bij De Lijn. Ga daarom naar De Lijn Routeplanner en geef enkel nog je eigen locatie in, je krijgt dan meteen de snelste route tot de T2-campus.

Meer info vind je op de volgende websites

Campusmanager
Geert Haesen
+32 89 35 46 16
Goesting om ons team te versterken?
Artikel

Peltenaar Robert-Jan ‘RJ’ Kortooms is VTM-presentator voor het WK Counterstrike

Artikel

Limburger Chris Umé brengt King of Rock-‘n-Roll weer tot leven in Las Vegas

Een team van Limburgers blies dit jaar jury en publiek omver tijdens America's Got Talent in de VS. Met hun deepfakes van onder andere Simon Cowell en Elvis presley, toonden zij de ware kracht van AI aan heel de wereld.

Artikel

Technologietweeling pakt uit met XR-opleiding op de T2-campus

SyntraPXL in Genk ontpopt zich zo langzamerhand steeds overtuigender als voortrekker, als het nieuwe technologieën aankomt. “Cursisten uit het hele land vinden al geruime tijd hun weg naar Genk, als ze zich op dit vlak willen bekwamen”, zegt Jos Cielen, Business Developer IT en Multimedia bij SyntraPXL. “In 2009 zijn we als eerste in Vlaanderen gestart met meerdere éénjarige opleidingen rond gaming, animatie en 3D.” Dit jaar starten docent Mark Duisters en zijn tweelingbroer Bart Duisters (31), bekend als de technologietweeling van SyntraPXL met een unieke XR-opleiding in Vlaanderen.

syntra-pxl-samenwerking-oda-drinkbekers
Artikel

Cursisten printen innovatieve drinkbekers voor Sint Oda