Hasselt

Campus Hasselt ligt natuurlijk in het hart van de provincie. De centrale ligging (in de buurt van de Trixxo Arena, Plopsa Indoor en discotheek Versuz)  garandeert een prima bereikbaarheid. Door de aanhoudende groei van bezoekers kon SyntraPXL de laatste jaren non-stop investeren in de Hasseltse infrastructuur. Het is vandaag dan ook één van de best uitgeruste en grootste SyntraPXL-locaties in heel Vlaanderen. Elke avond vinden meer dan duizend cursisten hun weg naar dit gebouw, maar ook overdag is er een drukte van belang dankzij honderden voltijdse SyntraPXL-studenten en leerjongeren. De meer dan 100 theorie- en praktijklokalen zorgen er gelukkig voor dat je van deze drukte in de klas weinig merkt.

Bekijk de opleidingen die hier gegeven worden

Locatie
  • Trichterheideweg 7
  • 3500 Hasselt
Openingsuren
maandag: 8:30-22:00
dinsdag: 8:30-22:00
woensdag: 8:30-22:00
donderdag: 8:30-22:00
vrijdag: 8:30-17:00
zaterdag: 8:30-16:30
zon- en feestdagen: gesloten
Vragen?

Met de wagen

  1. E313 afrit Hasselt West, Zuid of Oost.
  2. Volg richting centrum (grote ring).
  3. Houd op de grote ring de rechter rijstrook aan tot juist voorbij het kruispunt met de Koning Boudewijnlaan en de Universiteitslaan (het provinciehuis en de grenslandhallen liggen dan aan je rechterkant).
  4. Neem dan rechts de bedieningsweg naar het parkeerterrein van campus Hasselt.
  5. Ook ingang via Trichterheideweg

Adres

Ben je benieuwd hoe onze campussen, lokalen en praktijkruimtes eruit zien? Neem dan een kijkje met de 360° rondleidingen. 

BRENG EEN VIRTUEEL BEZOEK

stadsbrouwerij-brauw-opleiding-microbrauwer-syntra-pxl
Artikel

Stadsbrouwerij Brauw startte als pop-up maar is vandaag een blijver: “Pionieren zit de Genkenaar in het bloed”

Artikel

Ergotherapeute Anke schoolt zich om tot interieurinrichter: “Mijn Panton chair verkocht ik op Stukken van Mensen”

De Truiense Anke Gregoir (28) was nog klein wanneer haar opa Guillaume nog maar eens thuiskwam met een gammele stoel van de rommelmarkt. Haar opa, was niet alleen een bekend Zeppers dorpsfiguur maar ook een fervente hobby-antiquair. Toch werd Anke ergotherapeute en ging ze werken met mensen met dementie. Tot ze een aantal jaren geleden die roze vega-zetel van Jasper Morrison tegenkwam. Een opleiding als interieurinrichter bij SyntraPXL later maakt ze haar opwachting in Stukken van Mensen.

Event

Docent en cursist schrijven samen boek over assertiviteit

Grenzen stellen: het is niet altijd makkelijk. Veel mensen hebben moeite om grenzen te stellen en laten zomaar over zich heen lopen. Het vergt een bepaalde mate van assertiviteit om voor jezelf op te komen en je grenzen openlijk te delen. In het kader van de opleiding Assertiviteit en Sociale Vaardigheden van SYNTRA Limburg schreven Tine Meus en Karen van den Broeck een boek over grenzen stellen. In ‘Een hek voor de buren. Met succes grenzen stellen’ beschrijven de auteurs veertien herkenbare situaties over grenzen stellen en voorzien ze de lezer met tips om er zelf mee aan de slag te gaan.

Tine en Karen stellen hun boek officieel voor op 24 oktober om 19 uur in Thor Park Genk. Inschrijven voor de boekvoorstelling kan via info@anasta.be. SYNTRA Limburg ondersteunt dit initiatief dat ontstaan is in de opleiding Assertiviteit en Sociale Vaardigheden.

Artikel

Foodlab specialist: Een culinaire opleiding op topniveau