Begeleiding - wij zijn er voor jou!

Advies nodig om je vastgelopen carrière weer vlot te trekken? Kan je hulp gebruiken om te kiezen uit ons opleidingsaanbod? Ondersteuning nodig tijdens het studeren?

Bij SyntraPXL kan je terecht voor méér dan opleidingen alleen. Wij bieden loopbaanbegeleiding, studiekeuzehulp en studiebegeleiding. Ontdek hoe we jou kunnen helpen.

Wij staan voor iedereen klaar!

SyntraPXL staat niet alleen voor kwaliteitsvolle opleidingen maar ook voor een persoonlijke aanpak van elke cursist. Kortom we zijn er voor je!

Studiekeuzehulp

Universiteit? Hogeschool? Er zijn ook andere opties. Een praktisch gerichte, opleiding bij SyntraPXL kan de juiste keuze voor jou zijn. Vul onze gratis studiekeuzetesten in, laat je verrassen door de uitkomst van de testen en ontdek welke opleidingen het beste bij je passen

Nood aan persoonlijke begeleiding? Geen probleem! Neem vrijblijvend contact op via studiekeuze@syntrapxl.be

Doe onze studiekeuzetest

Leercoach

Kan jij een extra duwtje in de rug gebruiken om te slagen? Wij bieden begeleiding op maat van de cursist. De leercoaches helpen je gratis om je manier van leren te verbeteren. Mensen die een extra uitdaging met zich meedragen zoals dyslexie, dyscalculie, ADHD, autisme, enz. kunnen ook op de nodige hulp rekenen van de leercoaches.

Ontmoet onze leercoaches

Loopbaanbegeleiding

In samenwerking met Passion For Work - Travvant ontdek je samen met coaches welke verborgen talenten je in huis hebt. Wij helpen je vorm te geven aan een loopbaan die echt bij je past en je energie geeft. 

Ontdek onze loopbaanbegeleiding