Loopbaanbegeleiding

Wil je een nieuwe wending geven aan jouw loopbaan, maar weet je niet goed welk pad te kiezen? Voel je jezelf niet meer thuis in je job of moet je noodgedwongen op zoek naar een nieuwe? Weet je niet welke opleiding te volgen om je loopbaan een boost te geven?Omdat SyntraPXL voor al haar opleidingen samenwerkt met vakexperten, kiezen we voor onze loopbaanbegeleiding ook voor de expert in Vlaanderen: Travvant

Wil jij je droombaan of droombedrijf realiseren? Neem je carrière in eigen handen!

Af en toe moeten we onszelf heruitvinden. Ontdekken wat we graag doen, waar we energie uit putten en hoe we die naar buiten brengen. Daarvoor is loopbaanbegeleiding (met steun via de VDAB loopbaancheques) de geknipte oplossing. In vijf eenvoudige stappen werken we samen aan een carrièrekompas: dé wegwijzer voor de carrière van je dromen.

Onze jobcoaches zijn gespecialiseerd in perfectionisme, HSP, hoogbegaafdheid, leidinggeven, multipotential, ondernemen, pensioenvoorbereiding en work-life integratie.

 

Zit je nog met vragen?

Stuur ons een bericht

 

 

Hoe zien wij het?

In de zoektocht naar je ideale carrière zijn drie dingen belangrijk:

  1. Je identiteit: wie ben ik? Wat is voor mij belangrijk in mijn werk? Wat doe ik graag? Wat wil ik graag ontwikkelen? Welke jobs passen bij me?
  2. Je gedrag: hoe breng ik mijn identiteit naar buiten? Hoe communiceer ik? 
  3. Je imago: hoe ziet de buitenwereld me?

Omdat er een sterke wisselwerking bestaat tussen deze drie elementen, is het van vitaal belang dat je ze alledrie doeltreffend inzet. Hoe we dat concreet aanpakken lees je hier:

Meer info op de site van Passion for Work

 

Wat kost loopbaanbegeleiding?

Zo goed als niks, want Passion for Work is door de VDAB erkend tot een officiële loopbaanbegeleider! Dat betekent dat je bij ons de begeleiding betaalt met loopbaancheques van de Vlaamse regering. Via deze cheques wordt meer dan 70% van de begeleiding door de Vlaamse overheid betaald.

Cheque 1 kost je 45€ en geeft je recht op 4 uur begeleiding

Cheque 2 kost je 45€ en geeft je recht op 3 uur begeleiding

Na het volgen van loopbaanbegeleiding heb je bovendien recht op opleidingscheques om je opleiding te betalen wanneer deze opleiding in je persoonlijk plan vermeld staat!

Je kan via de VDAB jouw loopbaancheques bestellen.  Opent in nieuw venster

Hoe werkt loopbaanbegeleiding?

Je kan gratis informatie bekomen via contact@travvant.be of op 011 30 32 29.

Indien je ervoor kiest om de loopbaancoaching op te starten zullen er afspraken met de loopbaancoach vastgelegd worden. Er zal gekeken worden welke methode voor jouw loopbaanvraag het meest geschikt is. Je wordt uitgenodigd voor een aantal gesprekken waarin de loopbaancoach diverse paden met jou verkent. Je loopbaanbegeleider geeft je een aantal opdrachten en oefeningen en je stelt samen een ontwikkelplan op.

Vragen? Iets niet duidelijk? Laat het ons weten!