Wil jij expert worden binnen jouw vakgebied, een erkende bijscholing volgen of gewoon iets volledig nieuws bijleren? Met een bijscholing van SyntraPXL heb je dit in no time onder de knie! Wij weten dat jouw tijd kostbaar is. Onze bijscholingen zijn daarom korte to-the-point opleidingen. Wij houden rekening met jouw concrete verwachtingen en voorkennis en zorgen ervoor dat je binnen enkele weken of soms zelfs op één avond helemaal mee bent. Wie nog straffer wil worden in zijn beroep, heeft aan SyntraPXL een goeie bijscholingspartner. En jouw docent? Dat is een krak in zijn vak! Hij is een echte professional, die met beide voeten in de praktijk staat en met veel toewijding zijn vakkennis en ervaring met jouw deelt. 

 

Efficiënt

Een bijscholing is inhoudelijk erg duidelijk. Je leert een specifieke vaardigheid of ontdekt de mogelijkheden van speciale techieken of software. Jouw docent is een ware expert binnen dit afgelijnd onderwerp en houdt rekening met jouw specifieke situatie. Wie nog straffer wil worden in zijn beroep, heeft aan SyntraPXL een goeie bijscholingspartner.

Docenten uit het beroep

Jouw docent is een krak in zijn vak. Hij is een actieve professional die na zijn 'echte job' vakkennis komt doorgeven op SyntraPXL. De ervaring van onze lesgevers is een ongelofelijke troef voor wie écht iets wil opsteken van het beroep. Zo haalt hij het maximale uit de beschikbare lestijd.

Snel op je doel af

Een typische bijscholing kan je afronden binnen enkele weken. Sommige kortlopende opleidingen duren zelfs maar één les. Jouw docent weet trouwens vanuit zijn eigen professionele ervaring dat jouw tijd kostbaar is. Daarom houdt hij waar mogelijk rekening met jouw concrete verwachtingen en voorkennis.

VIDEO: verzilver je talent

Lars Van Rode is een digitale marketeer. Hij adviseert KMO's zodat ze het grootst mogelijk rendement halen uit hun online activiteiten. Lars zorgt er dus steeds voor dat hij op de hoogte is van de allerlaatste technieken. Hij is bij SyntraPXL vaste klant omdat hij korte, gespecialiseerde opleidingen belangrijk vindt. Opleidingen die hij meteen kan toepassen in het werkveld.

BEKIJK DE VIDEO

Loopbaanbegeleiding

Bij SyntraPXL helpen wij jou op zoek te gaan naar jouw sterktes en de zaken die jou energie geven in je carrière. Wij geven jou een duidelijk zicht op jouw potentieel en werken samen de ideale loopbaan uit. SyntraPXL heeft als loopbaancentrum expertise in meerdere soorten loopbaanvragen. Meestal wordt de KernTalentenmethode gebruikt als startpunt van de loopbaanbegeleiding. Een volledige blauwdruk van jouw potentieel kan je krijgen via een loopbaancheque van €40. 

STEL JE LOOPBAANVRAAG