Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

Confiserie

Ga aan de slag met suiker en maak het heerlijkste snoepgoed en de mooiste decoraties.

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

In detail

Je start met een initiatie suiker-bewerken: trekken, gieten en blazen. Daarna ga je heerlijke snoep bereiden zoals marshmallows, boterkaramels en zachte of harde snoep.

Beginners met interesse in het bereiden van confiserie.

  • Initiatie suiker bewerken
    - Verschillende grondstoffen en invloed van de kookgraad
    - Basistechnieken overlopen en toepassen: koken, satineren, garneren, modelleren, decoreren
    - Suiker trekken, gieten en blazen
    - Alle basisgrondstoffen, hulpgrondstoffen, bereidingen en bewerkingen verklaren en toepassen
    - Afwerken en presenteren
  • Marshmallows
    - Marshmallows, spek
    - Invloed van grondstoffen op het eindresultaat
    - Verschillende soorten marshmallows
    - Klassieke en minder klassieke toepassingen
    - Toepassing in meerdere smaken en vormen
  • Boterkaramels
    - Harde en zachte boterkaramels, fudges
    - Invloed van grondstoffen op het eindresultaat
    - Boterkaramel maken als snoep of als vulling voor pralines
  • Zachte snoep
    - Pâte de fruits, gommen, drop
    - Invloed van bindmiddelen en bewaringsmethodes
    - Verschillende soorten gommen maken met verschillende afwerkingen: zoet, zuur, ...  
  • Harde snoep
    - Lekstokken, snijsnoepjes, hoestbonbons, …
    - Invloed van grondstoffen en kookgraad
    - Verschillende vormen, handgemaakt of machinaal
    - Bewaarmethodes

 

 

Kmo-portefeuille

Thema: Beroepsspecifieke competentie - Knelpuntberoep

De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waardoor je tot 30% van je inschrijvingsgeld kan recupereren. Lees hier hoe de KMO-portefeuille in zijn werk gaat.

Netto verschuldigd bedrag voor:

* middelgrote ondernemingen
** kleine ondernemingen

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.