Vectorworks - architectuur

€ 765.00 incl.
€ 632.23 excl. BTW

Vectorworks - architectuur

Als architect of bouwkundig tekenaar moet je per definitie flexibel zijn. Naast AutoCAD, Revit, Tekla en Archicad kan je bij SyntraPXL op acht avonden tijd kennis maken met Vectorworks. Nog geen ervaring met Vectorworks? Met deze cursus leer je stap voor stap de belangrijkste basistechnieken om een 3D ontwerp te maken. Met Vectorworks teken je rechtstreeks in 3D en kan je makkelijk alle plannen en informatie halen uit één model, dit bespaart je veel tijd.

€ 765.00 incl.
€ 632.23 excl. BTW

In detail

Tijdens deze 8 lessen gaan we samen aan de slag om een woning te tekenen met behulp van de muren-, vloeren-, ramen- en trappentool. Je leert je hoe je tijd kan winnen door je ontwerp goed te organiseren. Je leert praktisch gebruik te maken van lagen en klassen om de organisatie binnen je tekening logisch op te bouwen. Afsluiten doen we met het presenteren van ons ontwerp met planaanzichten, snedes en 3D-zichten met behulp van Renderworks.

Voor architecten en bouwkundige tekenaars met of zonder voorkennis van Vectorworks. Je wil efficiënter werken door de overstap te maken van 2D naar 3D.

Gedurende 8 avonden komen volgende items aan bod:

  • Gebruiken en bewerken van bouwlagen in een sjabloon
  • Tekenen en bewerken van muurstijlen
  • Tekenen en bewerken van plaatstijlen
  • Werken met de aanvullende gereedschappen: muurverbindingen maken, binnen- en buitenschrijnwerk plaatsen, trappen aanmaken
  • Een dak plaatsen d.m.v. de dakfunctie en dakvlakken
  • Ruimtes en oppervlaktes aanduiden met het ruimtegereedschap
  • Ontwerp presenteren door het aanmaken van zichtvensters, snedevensters, onze plannen te bematen en het aanmaken en renderen van gevelaanzichten.

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.