Barista basics

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

Barista basics

Wil je als barista of bartender aan de slag? Wil je een koffiebar of -winkel starten? Dan is een goede kennis rond de wereld van koffie waar het allemaal mee begint.

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

In detail

In deze opleiding krijg je van docent Jeanne Gennar een algemeen inzicht in de wereld van koffie, de herkomst en de verwerkingsprocessen. Je leert de achtergrond van koffie kennen en hoe de verschillende ingrediënten de smaak beïnvloeden. Je gaat koffie uiteraard op een correcte manier leren zetten en presenteren.

Alle lessen gaan door in het koffiebedrijf van docente Jeanne Gennar Kiezelstraat 109, 3500 Hasselt.

Horecamedewerkers, winkelbedienden, en iedereen die professionele kennis rond koffie wil opdoen.

Programma

Ontdek het volledige programma in detail

Deze opleiding op maat van je bedrijf? Vragen over deze opleiding?
  • Zetmethodes
  • Espresso
  • Invloed van ingrediënten op koffie
  • Basistechnieken van melkbewerking

Alle meest gestelde vragen Contacteer onze klantendienst

Word er ook aandacht gegeven aan het maken van latte art? Het maken van 'mooie cappucino's?
Tijdens de opleiding zal je de basis zien om een ‘mooie’ cappuccino te maken met melkschuim. De docent zal niet uitwijken naar het maken van verschillende figuren in het melkschuim. Dit is latte art.

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.