Vectorworks - interieur

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

Vectorworks - interieur

Als interieurarchitect sta je centraal in het bouw- en ontwerpproces: je bent vanzelfsprekend thuis in de architectuurwereld, je blijft op de hoogte van de nieuwste trends, materialen en technieken en je verzoent de heel verschillende werelden van klanten en aannemers. Je legt bovendien snel resultaten voor. Kortom: je bent van alle markten thuis.

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

In detail

In de dynamische wereld van interieurontwerp is het van cruciaal belang om te beschikken over krachtige tools die je in staat stellen om jouw creatieve visie tot leven te brengen. VectorWorks INTERIEUR is een toonaangevend softwarepakket dat speciaal is ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van interieurontwerpers, met een breed scala aan functionaliteiten en mogelijkheden.

Gedurende deze opleiding zul je alle essentiële kennis en vaardigheden verwerven om VectorWorks INTERIEUR effectief te gebruiken bij het ontwerpen, visualiseren en presenteren van interieurconcepten. We zullen je begeleiden door de verschillende aspecten van het programma, van het creëren van ruimtelijke plattegronden en 3D-modellen tot het toevoegen van materialen, verlichting en texturen.

Onze ervaren instructeurs zullen je begeleiden en ondersteunen tijdens je leertraject, en je zult ook de mogelijkheid hebben om te oefenen met praktijkgerichte oefeningen en projecten. Aan het einde van de opleiding zul je een solide basis hebben opgebouwd in het gebruik van VectorWorks INTERIEUR, waardoor je in staat bent om indrukwekkende en professionele interieurontwerpen te creëren die aan de verwachtingen van klanten voldoen.

Medewerkers en ondernemers uit de interieurbranche

Gedurende 8 avonden komen oa volgende items aan bod:

Interface en voorkeuren, project opstarten
Basisgereedschappen en basisfuncties
Tekenen, bewerken en bematen van Objecten
Vervormen en dupliceren
Modelstructuur
Textures
Schaal en layout
Importeren en exporteren
Presenteren

Kmo-portefeuille

Thema: Digitalisering - Software

De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waardoor je tot 30% van je inschrijvingsgeld kan recupereren. Lees hier hoe de KMO-portefeuille in zijn werk gaat.

Netto verschuldigd bedrag voor:

* middelgrote ondernemingen

** kleine ondernemingen

Alle meest gestelde vragen Contacteer onze klantendienst

Dien ik zelf iets te voorzien of een eigen laptop mee te brengen?
Het programma van vectorworks zal enkel beschikbaar zijn op onze PC's in het computerlokaal. Helaas kunnen we geen licentie aanbieden aan de cursisten.

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.