Masterclass: De Griekse keuken

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

Masterclass: De Griekse keuken

Betreed de Zonovergoten Wereld van Smaak en verrijk je culinaire repertoire, dompel jezelf onder in de rijke tradities van de Griekse keuken. Docent Mariane Nelles-Tzamouranis baatte jarenlang restaurant O Geros uit, schreef een succesvol kookboek en deelt nu al haar keukengeheimen met jou!


Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

In detail

Waarom Kiezen voor de Griekse Keuken?

Eeuwenoude Tradities: Leer de geheimen van recepten die van generatie op generatie zijn doorgegeven, waarbij elke hap een verhaal vertelt over de Griekse geschiedenis en cultuur.

Verse en Pure Ingrediënten: Ontdek de kunst van het werken met ongerepte, lokale producten die de basis vormen van de Griekse keuken, van olijfolie van topkwaliteit tot aromatische kruiden.

Gastvrijheid in een Schaal: De Griekse keuken is niet alleen een feest voor de smaakpapillen, maar ook een viering van gezamenlijk genieten. Ontdek de kunst van het delen en creëer gerechten die een tafel veranderen in een sfeervolle belevenis.

Wat Ontdek je in Onze Masterclass?

Authentieke Griekse Recepten: Leer stap voor stap de kunst van het bereiden van iconische Griekse gerechten, van moussaka tot souvlaki, met respect voor de traditionele methoden.

Mediterrane Smaakmakers: Ontdek de unieke kruidencombinaties en specerijen die de Griekse keuken zo karakteristiek maken en ontwikkel de vaardigheden om deze in je keuken toe te passen.

Gastvrijheid in de Praktijk: Leer hoe je de Griekse geest van gastvrijheid kunt vertalen naar je eigen culinaire presentatie, zodat elke maaltijd een feest wordt.

Deze masterclass is ontworpen voor iedere foodprofessional die zich wil verdiepen in de kunst van het Grieks koken. Er is geen voorkennis vereist.

Programma

Ontdek het volledige programma in detail

Deze opleiding op maat van je bedrijf? Vragen over deze opleiding?

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.