Masterclass barbier

€ 550.00 incl.
€ 454.55 excl. BTW

Masterclass barbier

Stap in de wereld van vakmanschap en finesse, waar schaar, scheermes en stijl samenkomen. Ontdek de geheimen van het barbierschap en laat je leiden door de kunst van perfectie.

€ 550.00 incl.
€ 454.55 excl. BTW

In detail

Bereid je voor op een reis door geavanceerde knip- en stijltechnieken, baardontwerpen, klassiek scheren, en ontspannende massages. Word een meesterbarbier en dompel jezelf onder in de tijdloze tradities van mannelijke verzorging.

Breng je eigen materialen zoals scharen, borstels, haardroger, en andere benodigdheden mee. Producten zoals shampoos en afwerkingsproducten staan ter beschikking, zodat jij je volledig kunt concentreren op het perfectioneren van je ambacht. 

Herenkappers en barbiers die hun vaardigheden willen aanscherpen

Programma

Ontdek het volledige programma in detail

Deze opleiding op maat van je bedrijf? Vragen over deze opleiding?
 • Geavanceerde knip- en stijltechnieken:
  Leer de kunst van perfectie in typische rechte vormen, rockabilly en vintage stijlen. Ontwikkel vaardigheden die de grenzen van conventioneel knippen overstijgen en maak elke knipbeurt een kunstwerk.
 • Baard- en snorontwerpen:
  Beheers het vakmanschap van het ontwerpen en onderhouden van baarden en snorren. Ontdek de geheime formules voor het vormgeven van de meest stijlvolle gezichtsbeharing, en leer hoe je de persoonlijkheid van je klanten kunt laten stralen.
 • Klassiek scheren:
  Verfijn het klassieke scheerproces tot een ongeëvenaarde ervaring. Van het voorbereiden van de huid tot het gebruik van authentieke scheertechnieken, word een meester in het bieden van een verfijnde scheerbeleving.
 • Massage van hoofdhuid en gelaat:
  Leer de kunst van ontspannende massages voor de ultieme klantbeleving. Voeg een vleugje luxe toe aan je diensten en creëer een oase van ontspanning voor je klanten.
 • Wenkbrauwbehandeling:
  Verdiep je in de fijne kneepjes van het bijwerken van wenkbrauwen en het verzorgen van neusharen en oren.

Samenstelling prijs

Inschrijvingsprijs
€ 454.55 excl. BTW
€ 550.00 incl.
+ Grondstoffen
€ 41.32 excl. BTW
€ 50.00 incl.
Totaalprijs inclusief kosten
€ 495.87 excl. BTW
€ 600.00 incl.

Sari
Shira

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.