Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

Nagelstylist

Wie zegt dat geluk niet bestaat, heeft nog nooit perfecte nagels gehad! De wereld van de nailart zit in de lift. Of je nu doorheen je tijdlijn op Instagram scrolt of doorheen de winkelstraten loopt... Je ziet overal stylisten hun klanten verwennen met de laatste nieuwe naildesigns. Is het creatieve beroep van nagelstylist iets voor jou? Lees dan even verder.

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

In detail

Geef jouw creativiteit een boost en word een professionele nagelstylist met onze eenjarige opleiding. Onze ervaren docenten zullen je begeleiden en opleiden tot een nagelstylist met een oog voor detail en passie voor het vak. Je zult leren over de nieuwste technieken en trends en hoe je deze in de praktijk toepast. Of je nu net begint of al ervaring hebt, wij bieden een opleiding op maat zodat jij jouw doelen kunt bereiken.

Onze opleiding omvat verschillende aspecten van nagelstyling, waaronder:

Basistechnieken
Nagelverzorging
Nagelverlenging
Nagelversiering
Nail art

Je zult leren hoe je de juiste producten en technieken kunt gebruiken om elke look te creëren die je voor ogen hebt. Bovendien zal er veel aandacht worden besteed aan praktijkgericht leren. Je zult de geleerde theorie toepassen tijdens praktijkopdrachten en op modellen.

Benieuwd wie voor de klas staat? Leer de docent hier kennen.

Voor deze opleiding maak je gebruik van professionele startpakketten met zorgvuldig geselecteerde materialen en producten, samengesteld door onze docenten en leveranciers. Zodra je bent ingeschreven, ontvang je informatie over hoe je dit startpakket direct bij de leverancier kunt aanschaffen. 
De vermelde extra kosten op onze website zijn indicatief en gebaseerd op de informatie die op het moment van publicatie beschikbaar is. Het is belangrijk om te begrijpen dat er variabelen kunnen zijn die de extra kosten tussen het moment van inschrijving en de start van de opleiding beïnvloeden. Deze variabelen kunnen onder andere betrekking hebben op de marktomstandigheden, leveranciersprijzen, inflatie en andere externe factoren.
Hoewel we ons best doen om de kosten stabiel te houden, behouden wij ons het recht voor om de extra kosten aan te passen als de omstandigheden dat noodzakelijk maken.
Houd er rekening mee dat je naast het startpakket ook een budget moet voorzien voor de aankoop van klein materiaal zoals handdoeken, hoeslaken, tissues, wattenschijfjes en -stokjes, farmaceutische producten, kommetjes e.d. 

Tijdens de opleiding dien je meermaals modellen te voorzien. In het begin van het cursusjaar krijg je een overzicht wanneer je deze modellen moet meenemen.


Er zijn vrijstellingen mogelijk. Via deze link kan je je aanvraag indienen: Vrijstellingen aanvragen | SyntraPXL

Dit traject bevat mogelijk E-content waardoor je thuis vanachter je PC op een zelfstandige manier de lesstof kan instuderen. Je kan daarbij rekenen op e-coaching.

Gezien alle communicatie via Teams en mail gebeurt, is een minimale kennis van digitale skills vereist.

Houd er rekening mee dat er lesmomenten gepland kunnen worden die afwijken van de vaste lesmomenten.

Voor beauty ondernemers die als nagelstylist aan de slag willen. 

Programma

Ontdek het volledige programma in detail

Deze opleiding op maat van je bedrijf? Vragen over deze opleiding?

Manicure - 40 uur

Toegepaste anatomie en pathologie
Hygiëne, ergonomie, onthaal en communicatie
Product- en materiaalkennis
Manicuretechnieken

Acrylgelnagels - 40 uur
Product- en materiaalkennis
Nagelverlenging
Acrylgelnagelbehandeling

Acrylnagels - 40 uur
Product- en materiaalkennis
Acrylnagelbehandeling

Gelnagels - 40 uur
Product- en materiaalkennis
Gelnagelbehandeling

Nailart - 20 uur

Klantendienst - 40 uur


Aandachtspunt

Omwille van gezondheidsrisico's worden er geen zwangere vrouwen toegelaten tot deze opleiding.

 

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.