Voltijdse dagopleiding Nagelstylist

€ 750.00 incl.
€ 619.83 excl. BTW

Voltijdse dagopleiding Nagelstylist

Wie zegt dat geluk niet bestaat, heeft nog nooit perfecte kunstnagels gehad! De wereld van de nailart zit in de lift. Of je nu doorheen je tijdlijn op Instagram scrolt of langs de winkelstraten loopt ... Je ziet overal stylisten hun klanten verwennen met de laatste nieuwe naildesigns. Is het creatieve beroep van nagelstylist iets voor jou? Lees dan even verder. 

€ 750.00 incl.
€ 619.83 excl. BTW

In detail

Geef jouw creativiteit een boost en word een professionele nagelstylist met onze eenjarige opleiding. Onze ervaren docenten begeleiden je en leiden je op tot een nagelstylist met een oog voor detail en passie voor het vak. Je leert de nieuwste technieken en trends en hoe je deze in de praktijk toepast. Of je nu net begint of al ervaring hebt, wij bieden een opleiding op maat zodat jij jouw doelen kan bereiken.

Onze opleiding omvat verschillende aspecten van nagelstyling:

Basistechnieken
Nagelverzorging
Nagelverlenging
Nagelversiering
Nail art

Je leert hoe je de juiste producten en technieken kan gebruiken om elke look te creëren die je voor ogen hebt. Bovendien besteden we veel aandacht aan praktijkgericht leren. Je past de geleerde theorie toe tijdens praktijkopdrachten en op modellen.

Ontdek onze ervaren docent hier.

Voor deze opleiding maak je gebruik van professionele startpakketten met zorgvuldig geselecteerde materialen en producten, samengesteld door onze docenten en leveranciers. Zodra je bent ingeschreven, ontvang je informatie over hoe je dit startpakket direct bij de leverancier kan aanschaffen. 
De vermelde extra kosten op onze website zijn indicatief en gebaseerd op de informatie die op het moment van publicatie beschikbaar is. Het is belangrijk om te begrijpen dat er variabelen kunnen zijn die de extra kosten tussen het moment van inschrijving en de start van de opleiding beïnvloeden. Deze variabelen kunnen bv. betrekking hebben op de marktomstandigheden, leveranciersprijzen, inflatie en andere externe factoren.
Hoewel we ons best doen om de kosten stabiel te houden, behouden wij ons het recht voor om de extra kosten aan te passen als de omstandigheden dat noodzakelijk maken.
Hou er rekening mee dat je naast het startpakket ook een budget moet voorzien voor de aankoop van klein materiaal zoals handdoeken, hoeslaken, tissues, wattenschijfjes en -stokjes, farmaceutische producten, kommetjes e.d. 

Tijdens de opleiding dien je meermaals modellen te voorzien. In het begin van het cursusjaar krijg je een overzicht wanneer je deze modellen moet meenemen.

Er zijn vrijstellingen mogelijk. Via deze link kan je je aanvraag indienen: Vrijstellingen aanvragen | SyntraPXL.

Dit traject bevat mogelijk e-content waardoor je thuis vanachter je PC op een zelfstandige manier de lesstof kan instuderen. Je kan daarbij rekenen op e-coaching.

Gezien alle communicatie via Teams en mail gebeurt, is een minimale kennis van digitale skills vereist.

Houd er rekening mee dat er lesmomenten gepland kunnen worden die afwijken van de vaste lesmomenten.

  • Je bent een beauty-ondernemer en wil als nagelstylist aan de slag. 

Programma

Ontdek het volledige programma in detail

Deze opleiding op maat van je bedrijf? Vragen over deze opleiding?

Manicure - 40u

Toegepaste anatomie en pathologie
Hygiëne, ergonomie, onthaal en communicatie
Product- en materiaalkennis
Manicuretechnieken

Acrylgelnagels - 40u
Product- en materiaalkennis
Nagelverlenging
Acrylgelnagelbehandeling

Acrylnagels - 40u
Product- en materiaalkennis
Acrylnagelbehandeling

Gelnagels - 40u
Product- en materiaalkennis
Gelnagelbehandeling

Nailart - 20u


Ondernemerschap & klantendienst -152u
Tijdens de lessen ondernemerschap stimuleren we je ondernemingszin. Gedurende  ½ dag tot 1 dag per week scherpen we je ondernemende vaardigheden aan. De lespakketten worden op maat van jouw opleiding samengesteld en bestaan o.a. uit personal branding, digitale marketing en financiële inzichten. Je neemt de modules zelfstandig door en onder begeleiding van je docent.

Omwille van gezondheidsrisico's kunnen we geen zwangere vrouwen toelaten tot deze opleiding.

Samenstelling prijs

Inschrijvingsprijs
€ 619.83 excl. BTW
€ 750.00 incl.
+ Handboeken
€ 47.17 excl. BTW
€ 50.00 incl.
+ Grondstoffen
€ 99.17 excl. BTW
€ 120.00 incl.
Totaalprijs inclusief kosten
€ 766.17 excl. BTW
€ 920.00 incl.
Andere kosten - optioneel
€ 1100.00 incl.

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.