Fruitzuurpeeling

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

Fruitzuurpeeling

Streef jij ernaar om als schoonheidsspecialist je kennis en expertise uit te breiden naar het domein van huidverbetering? Zoek dan niet verder, want een fruitzuurpeeling is de perfecte start! Deze laagdrempelige maar effectieve behandeling kan jouw klanten helpen om hun huidproblemen te verminderen en de textuur en teint van hun huid te verbeteren.

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

In detail

Onze opleiding fruitzuurpeeling is speciaal ontworpen voor pas afgestudeerde schoonheidsspecialisten die hun diensten willen uitbreiden naar huidverbetering. De opleiding biedt een praktische en theoretische basis om deze behandeling correct en veilig uit te voeren.

Zelf mee te brengen de eerste les:

  • hoeslaken en handdoeken
  • Tissues en watjes
  • Kommetjes
  • Reinigingsproducten

Voor schoonheidsspecialisten

Programma

Ontdek het volledige programma in detail

Deze opleiding op maat van je bedrijf? Vragen over deze opleiding?

De opleiding is verdeeld over twee avonden: op de eerste avond leer je alle theoretische aspecten en kan je genieten van een demonstratie door onze ervaren docent. Tijdens de tweede avond krijg je de kans om zelf de behandeling uit te voeren op een model of op elkaar, onder het toeziend oog van de docent.

Investeer in je toekomst en meld je aan voor onze fruitzuurpeeling opleiding. Na het voltooien van deze opleiding kan jij als schoonheidsspecialist een breed scala aan klanten helpen om hun huid te verbeteren en hun zelfvertrouwen te vergroten. Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in!

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.