Bijscholing pedicure: wanneer kies je welke techniek en ken je materiaal

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

Bijscholing pedicure: wanneer kies je welke techniek en ken je materiaal

Zoek jij als pedicure, podoloog of gespecialiseerd voetverzorger naar meer kennis over het gebruik van verschillende nagelbeugels? Dan is de opleiding 'Soorten nagelbeugels en hun gebruik' echt iets voor jou!

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

In detail

Tijdens onze opleiding leer je alles over de verschillende soorten nagelbeugels en wanneer je welke beugel moet kiezen voor een bepaalde nagel. Samen gaan we op zoek naar de beste techniek en behandeling, zodat jij jouw patiënten de beste zorg kunt bieden.

De opleiding 'Soorten nagelbeugels en hun gebruik' is geschikt voor pedicures, podologen en gespecialiseerd voetverzorgers.

Programma

Ontdek het volledige programma in detail

Deze opleiding op maat van je bedrijf? Vragen over deze opleiding?

Onze ervaren docenten leren je beslissen welke techniek je moet toepassen en waar je op moet letten bij het kiezen van het juiste materiaal. We bespreken alle materialen en hun functies zodat je precies weet welk materiaal je wanneer moet gebruiken. Tijdens de opleiding zullen we ook casussen bespreken, zodat je ook leert om de opgedane kennis in de praktijk toe te passen. Na het volgen van onze opleiding ben je in staat om de juiste keuze te maken voor het toepassen van de juiste nagelbeugel bij jouw patiënten.

Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in voor de opleiding 'Soorten nagelbeugels en hun gebruik' om jouw kennis en vaardigheden te verbeteren en jouw patiënten de beste zorg te bieden!

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.