Evelien verzilverde ‘letterlijk’ haar talent als hondentrimmer

5 years 9 months geleden

Evelien Tilkens kon haar talent in 2017 verzilveren bij SYNTRA Limburg. Haar passie voor honden heeft haar naar de opleiding Hondentrimmer geleid die ze met succes afrondde. Maar hier stopt het verhaal bijlange nog niet...

 

Evelien Tilkens op Groomania

Evelien Tilkens volgde bij ons de opleiding Hondentrimmer en kon deze met succes afsluiten in 2017. Dat zij voor grootse dingen bestemd was, wisten de docenten ons al tijdens de opleiding te vertellen. Met de hoogste score van het jaar kon ze zowel de docenten als de jury omver blazen.

Deze geweldige prestatie en een passie voor honden en ondernemerschap brachten haar naar een hondentrimsalon. Evelien werkt op zelfstandige basis en ontvangt honden van alle rassen voor een stevige knipbeurt. Haar vierpotige klanten leiden zeker geen hondenleven eens ze daar buiten komen.

Evelien heeft passie in overvloed en weet naast haar werk nog tijd vrij te maken voor wedstrijden. Dit jaar was zij aanwezig op een van de grootste grooming events van Europa, Groomania in Kortrijk. Ze heeft haar tanden in de wedstrijd gezet en wist zo zilver binnen te halen bij de beginners.

Wij wensen Evelien veel succes met haar zelfstandige activiteiten en toekomstige wedstrijden.

SyntraPXL Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij SyntraPXL

Artikel

Door een spierziekte belandde Diana in een coma maar toch opende ze haar hondentrimsalon

Een mysterieuze spierziekte dwong Diana Limpens (50) uit Eigenbilzen 7 jaar geleden in een coma. Toch wilde ze haar droom niet opbergen, een eigen hondentrimsalon ‘t Hundje.

Nieuws

Eerste zorgverleners met therapiehond studeren af

Bij het opleidingscentrum SYNTRA Campus Hasselt zijn de eerste zorgverleners met therapiehond in ons land afgestudeerd. Het is de eerste keer dat honden worden opgeleid op maat van de hulpverlener.

Nieuws

Paardensport economische troef

Paardensport  is een economische troef voor Limburg!