MEP-technieken in 3D tekenen: HVAC

€ 385.00 incl.
€ 318.18 excl. BTW

MEP-technieken in 3D tekenen: HVAC

MEP staat voor Mechanical, Electrical & Plumbing. In dit onderdeel teken je als BIM MEP-tekenaar HVAC-installaties in een digitaal 3D-plan. HVAC staat voor  Heating, Ventilation en Air-conditioning. Goede REVIT-tekenaars breiden hun skillset met MEP gevoelig uit, klaar om je plaats in de bouwwereld te veroveren.

€ 385.00 incl.
€ 318.18 excl. BTW

In detail

Je gaat aan de slag met REVIT, de BIM-software van Autocad. REVIT biedt alle tools voor bouwkundig ontwerp en MEP-techniek voor professionals in de bouw. Met deze opleiding leer je het ontwerpen, modelleren en documenteren van HVAC-installaties in een 3D-plan dankzij een rijke bibliotheek van reeële modellen: verluchtingskanalen, koppelingen, pompen, enz. HVAC-tekenaars in Revit zijn zéér gezocht!

Door vooraf gedetailleerde en realistische plannen in 3D te tekenen, kunnen aanpassingen snel toegepast en getest worden. Met de uitgewerkte plannen kan veel tijd gewonnen worden door vooraf de installaties klaar voor plaatsing te maken.
Als complete MEP-tekenaar ben je een onmisbare schakel in het moderne bouwproces. Kijk daarom zeker ook eens naar onze MEP-cursussen rond Elektriciteit en Plumbing (sanitair).

Het is een doe-cursus: de theoretische kennis rond HVAC zet je meteen om in een 3D-model.

BYOD (Bring Your Own Device): om optimaal thuis en op de campus te kunnen werken, breng je je eigen laptop met REVIT reeds geïnstalleerd mee. Heb je geen eigen toestel? Geef ons een seintje bij de inschrijving, en wij voorzien een toestel om op de T2-campus te kunnen werken.

Je hebt een goede beheersing van Revit, door een opleiding zoals BIM bouwkundig tekenaar of door praktijkervaring.
Heb je daarnaast enige interesse in bouw, bouwvisualisatie, BIM en HVAC-installaties? Beschik je over vlotte computervaardigheden en ruimtelijk inzicht? Dan is deze opleiding op je lijf geschreven.

Komen onder meer aan bod:

Herhaling basiskennis Revit
Basiskennis HVAC
3D tekenen HVAC in Revit
Publiceren als 2D en 3D-plan

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.