Python developer

€ 725.00 incl.
€ 599.17 excl. BTW

Python developer

Met deze tweejarige avondopleiding in Genk school je jezelf om tot PYTHON programmeur. Waarom is PYTHON zo populair? Heel eenvoudig: de taal is makkelijk leesbaar, veel gebruikt in AI en Big Data en als gratis open source programmeertaal zeer breed ondersteund.

€ 725.00 incl.
€ 599.17 excl. BTW

In detail

Python is door de intuïtieve opzet en het gebruikmaken van inspringing gemakkelijk te begrijpen en te leren door mensen met weinig of geen programmeerkennis. Python is gratis, kan worden gebruikt op bijna elk platform en maakt gebruik van vele soorten bibliotheken en gegevensbestanden. Hierdoor, en door het oneindig grote aantal toepassingsmogelijkheden, is Python uitgegroeid tot één van de meest gebruikte programmeertalen voor onder meer prototypes bij grote applicaties.
Je leert stapsgewijs de basisprincipes van programmeren voor je in de moeilijke materie duikt. Het is een hele praktische opleiding, met veel hands-on oefeningen en veel samenwerken. Moderne IT’ers zijn teamplayers.

BYOD (Bring Your Own Device): om aan deze opleiding te kunnen deelnemen, breng je je eigen laptop mee: een standaard recent Windows (vs.10 of 11) of Mac (Intel of M1) toestel. Minimum 8 GB RAM, maar 16 is aangeraden. Hoe meer RAM, hoe beter. Kies je voor Apple, dan is een M1 Macbook Air reeds geschikt. Een oudere Macbook Air met Intel-cpu is niet toereikend. Indien mogelijk, kies dan voor een minimum schermgrootte van 15". Dit is geen verplichting, maar het werkt comfortabeler dan een 13"-scherm. Een tweede, externe monitor thuis is ook geen overbodige luxe.

Je werkt volledig digitaal, dus een degelijke pc-vaardigheid (vlot kunnen werken met Windows, Word en Excel) is vereist.
Een gezonde interesse in de informaticawereld en computertechniek helpt je snel op weg. Je spreekt een vlot mondje Engels, de vaktaal in de IT.
Motivatie, inzet en bereidheid om na de lesuren thuis te werken en te leren zijn nodig om deze opleiding succesvol af te leggen.

IN AVONDOPLEIDING duurt de opleiding Python Developer 2 jaar:

JAAR 1:
Python Developer niveau 1
  Leren programmeren (11 sessies)
  Databanken (12 sessies)

Python Developer niveau 2
  Functioneel programmeren - Python (10 sessies)
  OO programmeren - Python (9 sessies)
  Praktijk OO programmeren - Python (9 sessies)

Python Developer niveau 3
 Groepswerk 1 - C# (3 sessies)

JAAR 2:
Python Developer niveau 4
  Advanced Python (13 sessies)
  Architectuur Python (7 sessies)
  Framework Python (13 sessies)
  Praktijk Framework Python (8 sessies)
  REST api - Python (5 sessies)
  Security - Python (6 sessies)
  Business skills (4 sessies)
  Praktijk Python Developer (7 sessies)

Python Developer niveau 5
  Groepswerk 2 - Python (3 sessies)

Eindproef Python Developer (1 sessie)

Slagen voor alle onderdelen van eenzelfde niveau is noodzakelijk om naar een hoger niveau te kunnen gaan. Bij het succesvol afronden van de opleiding ontvang je een getuigschrift Python Developer.

 

 

Samenstelling prijs

Inschrijvingsprijs
€ 599.17 excl. BTW
€ 725.00 incl.
Totaalprijs inclusief kosten
€ 599.17 excl. BTW
€ 725.00 incl.
Andere kosten - optioneel
€ 65.00 incl.

Besparingen

Bespaar dankzij opleidingscheques elk jaar vanaf september tot 250 euro (*) bij SyntraPXL. Meer informatie over opleidingscheques.

Deze opleiding komt in aanmerking voor Vlaams opleidingsverlof. Meer info & voorwaarden.

Digitale opleidingscheques

Je kan opleidingscheques aanvragen voor deze opleiding. Hiervoor heb je volgende gegevens nodig. De aanvraag gebeurt via het WSE-loket

  • ODB-nummer: ODB-Z00523
  • Officiële opleidingsnaam : Python developer
  • Opleidingsverstrekker: Agentschap Innoveren en Ondernemen

Kmo-portefeuille

Thema: Innovatie

De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waardoor je tot 30% van je inschrijvingsgeld kan recupereren. Lees hier hoe de KMO-portefeuille in zijn werk gaat.

  • MO* € 479.34
  • KO** € 419.42

Netto verschuldigd bedrag voor:

* middelgrote ondernemingen
** kleine ondernemingen

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.