Koken met vis en schaaldieren
Koken met vis en schaaldieren
Startdatum(s) Deze opleiding op maat van jouw bedrijf?
In detail
Gerechten met vis en schaaldieren zijn meestal erop of eronder. Dat is omdat zowat alles dat uit de zee komt meestal zeer delicate producten zijn. Er zijn dus tal van factoren waar je bij de bereiding rekening mee moet houden. Maar geen nood, topchef en docent Dennis Cornelis is een echte expert als het op zulke delicatessen aankomt.
Iedere (aankomende) voedingsprofessional die wil leren koken met vis en schaaldieren. Voorkennis is niet vereist.
Programma
Ontdek het volledige programma in detail
Deze opleiding op maat van je bedrijf? Vragen over deze opleiding?De opleiding 'koken met vis en schaaldieren' bestaat uit twee delen van telkens 5 praktijklessen. Je kan enkel deel 1 of deel 2 volgen, of beide. Telkens leer je andere recepturen en technieken.
In deel 1 ligt de moeilijkheidsgraad wat lager dan in deel 2.
Samenstelling prijs
Heb je nog een vraag?
Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.