Koken met vis en schaaldieren

€ 185.00 incl.
€ 152.89 excl. BTW

Koken met vis en schaaldieren

De zee heeft een overvloed van lekkernijen te bieden. Maar hoe moet je deze delicatessen nu correct bereiden zodat ze volledig tot hun recht komen? 

€ 185.00 incl.
€ 152.89 excl. BTW

In detail

Gerechten met vis en schaaldieren zijn meestal erop of eronder. Dat is omdat zowat alles dat uit de zee komt meestal zeer delicate producten zijn. Er zijn dus tal van factoren waar je bij de bereiding rekening mee moet houden. Maar geen nood, topchef en docent Dennis Cornelis is een echte expert als het op zulke delicatessen aankomt. 

 

 

Iedere (aankomende) voedingsprofessional die wil leren koken met vis en schaaldieren. Voorkennis is niet vereist.

Programma

Ontdek het volledige programma in detail

Deze opleiding op maat van je bedrijf? Vragen over deze opleiding?

De opleiding 'koken met vis en schaaldieren' bestaat uit twee delen van telkens 5 praktijklessen. Je kan enkel deel 1 of deel 2 volgen, of beide. Telkens leer je andere recepturen en technieken. 

In deel 1 ligt de moeilijkheidsgraad wat lager dan in deel 2.

 

Samenstelling prijs

Inschrijvingsprijs
€ 152.89 excl. BTW
€ 185.00 incl.
+ Grondstoffen
€ 53.72 excl. BTW
€ 65.00 incl.
Totaalprijs inclusief kosten
€ 206.61 excl. BTW
€ 250.00 incl.

Dennis
Cornelis

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.