Macarons de Paris
Macarons de Paris
Startdatum(s) Deze opleiding op maat van jouw bedrijf?
In detail
Macarons zijn luchtige, kleurrijke Franse delicatessekoekjes die bestaan uit twee amandelmeel schelpen, samengehouden door een heerlijke vulling, variërend van ganache tot botercrème. Hun kenmerkende knapperige buitenkant en zachte, smaakvolle binnenkant maken ze tot een geliefde lekkernij wereldwijd.
Bakker, banketbakker, chocolatier, restauranthouder, traiteur, ijsbereider of hun medewerker.
Programma
Ontdek het volledige programma in detail
Deze opleiding op maat van je bedrijf? Vragen over deze opleiding?- Verschillende soorten, kleuren en smaken
- Soorten vullingen
- Andere varianten dan de ronde vorm
Samenstelling prijs
Heb je nog een vraag?
Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.
Lesmomenten
Start | Einde | Lokaal | |
---|---|---|---|
Thu 20/06/2024 | 19:00 | 22:00 | G0.47 |