Fijne patisserie
Fijne patisserie

In detail
Patisserie kan je best omschrijven als een gebak of banket dat opgebouwd wordt uit verschillende elementen. De meest bekende gebakjes komen hier aan bod, maar ook een heerlijke bavarois-taart of Tiramisu bijvoorbeeld, met zelfgemaakte "lange vingers", ook wel boudoirs, lepelbiscuit of Savoiardi genoemd.
In deze 3 lessen krijg je technieken en productkennis mee om voortaan al die heerlijke gebakjes zelf te bereiden.
Voor horeca-opleidingen kan je annuleren tot 7 dagen vóór de startdatum. Nadien is geen terugbetaling mogelijk, noch voor het inschrijvingsgeld, noch voor de grondstoffen. (zie verkoopvoorwaarden)
Iedereen met interesse in bakken.
Programma
Bekijk het volledige programma
Deze opleiding op maat van je bedrijf? Vragen over deze opleiding?Kmo-portefeuille
Thema: Beroepsspecifieke competentie - KnelpuntberoepDe kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waardoor je tot 30% van je inschrijvingsgeld kan recupereren. Lees hier hoe de KMO-portefeuille in zijn werk gaat.
Netto verschuldigd bedrag voor:
* middelgrote ondernemingen
** kleine ondernemingen
Heb je nog een vraag?
Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.
Lesmomenten
- Kmo-portefeuille