Fijne patisserie

€ 195.00 incl.
€ 161.16 excl. BTW

Fijne patisserie

Zoetekauwen opgelet! Wil jij aan de slag om de heerlijkste patisserie te bereiden? Javanais, Miserable, lepelbiscuit, ... het komt allemaal aan bod. 

€ 195.00 incl.
€ 161.16 excl. BTW

In detail

Patisserie kan je best omschrijven als een gebak of banket dat opgebouwd wordt uit verschillende elementen. De meest bekende gebakjes komen hier aan bod, maar ook een heerlijke bavarois-taart of Tiramisu bijvoorbeeld, met zelfgemaakte "lange vingers", ook wel boudoirs, lepelbiscuit of Savoiardi genoemd.

In deze 3 lessen krijg je technieken en productkennis mee om voortaan al die heerlijke gebakjes zelf te bereiden.

Voor horeca-opleidingen kan je annuleren tot 7 dagen vóór de startdatum. Nadien is geen terugbetaling mogelijk, noch voor het inschrijvingsgeld, noch voor de grondstoffen. (zie verkoopvoorwaarden)

Iedere (aankomende) voedingsprofessional met interesse in bakken. Er is geen specifieke voorkennis vereist.

Programma

Ontdek het volledige programma in detail

Deze opleiding op maat van je bedrijf? Vragen over deze opleiding?

Samenstelling prijs

Inschrijvingsprijs
€ 161.16 excl. BTW
€ 195.00 incl.
+ Grondstoffen
€ 45.45 excl. BTW
€ 55.00 incl.
Totaalprijs inclusief kosten
€ 206.61 excl. BTW
€ 250.00 incl.

Jan
Dupont

Alle meest gestelde vragen Contacteer onze klantendienst

Welke patisserie komt er aan bod in de opleiding?
In deze opleiding komt het volgende aan bod: Javanais/miserable, bavarois, diplomat gebakje en tot slot biscuit in combinatie met slagroom of boterroom gebakje. Als er voldoende tijd over is zie je ook nog eenvoudige patisserie van het seizoen.

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.