Hernieuwing: Technicus verwarmingsaudit H100

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

Hernieuwing: Technicus verwarmingsaudit H100

Erkende installateurs verwarmingsaudit van installaties met meer dan 100 kW, dienen om de vijf jaar te hernieuwen om hun werkzaamheden te kunnen blijven uitvoeren. 
De uiterste datum voor het volgen van de bijscholing vindt u op uw certificaat van bekwaamheid.

Indien u de bijscholing niet tijdig volgt, zal uw erkenning vervallen van rechtswege en u kunt dan geen keuringen voor eerste ingebruikname, periodieke onderhouden of verwarmingsaudits meer uitvoeren.

Om opnieuw een geldige erkenning te behalen, dient u:

Deze opleiding geeft recht op verhoogde steunmaatregel KMO-portefeuille.  Kleine ondernemingen krijgen 45%, middelgrote 35%.

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

In detail

Deze opleiding heeft tot doel het certificaat van bekwaamheid inzake de verwarmingsaudit (‘erkend technicus verwarmingsaudit’) te hernieuwen voor het Vlaams Gewest.

Hiermee kunnen in het Vlaams Gewest verwarmingsaudits uitgevoerd worden op installaties op vloeibare en/of gasvormige brandstoffen bestaande uit meer dan één ketel of installaties van meer dan 100 kW, of installaties met ketels die werken met vaste brandstof.

De opleiding kan maximum één jaar voor de vervaldatum gevolgd worden, en het certificaat voor verwarmingsaudit > 100kW dient 5-jaarlijks hernieuwd te worden.

De nieuwe erkenningsperiode (5 jaar) start pas na het verstrijken van de voorgaande.

Het dossierrecht voor een erkenning als technicus verwarmingsauditor bedraagt 144 euro en komt bovenop het inschrijvingsgeld van de cursus.

Na de proeven zal syntrapxl de ontvangen bedragen 'dossierrecht' van 144 euro van de geslaagde cursisten doorstorten naar de bevoegde diensten van LNE.

Installateurs van verwarmingsinstallaties hoger dan 100kw. (VA nummer)

Over een erkenningsnummer verwarmingsaudit meer dan 100 kW beschikken. (VA nummer)

Module: Wetgeving Hernieuwing verwarmingsaudit >100kW

- Wetgeving + aandachtspunten
- Examen

Kmo-portefeuille

Thema: Beroepsspecifieke competentie - Gereglementeerd beroep in België

De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waardoor je tot 30% van je inschrijvingsgeld kan recupereren. Lees hier hoe de KMO-portefeuille in zijn werk gaat.

Netto verschuldigd bedrag voor:

* middelgrote ondernemingen

** kleine ondernemingen

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.