Composietbeugel

€ 95.00 incl.
€ 78.51 excl. BTW

Composietbeugel

Wil jij als zorgverlener pijnvrije oplossingen bieden aan jouw patiënten? Dan is de opleiding Composietbeugel een absolute aanrader! Met deze innovatieve beugel kun je niet alleen risicopatiënten pijnvrij maken, maar ook andere patiënten van hun voetproblemen afhelpen.

€ 95.00 incl.
€ 78.51 excl. BTW

In detail

Tijdens onze opleiding Composietbeugel leer je niet alleen de techniek om de beugel aan te brengen, maar ook hoe je deze aan jouw patiënten kunt uitleggen. We beginnen met een stukje theorie, gevolgd door een demo, en vervolgens ga je zelf aan de slag op elkaar. Zo kun je zelf ervaren hoe het voelt en wat de werking is van de composietbeugel.

Voor deze les neem je zelf mee:

  • Hoeslaken en handdoek
  • Een model is niet nodig, je werkt op een mede-cursist

Onze opleiding composietbeugel is geschikt voor gespecialiseerd voetverzorgers, podologen en pedicures.

Programma

Ontdek het volledige programma in detail

Deze opleiding op maat van je bedrijf? Vragen over deze opleiding?

Het programma is gericht op de praktijk en bestaat uit theorie, demo en zelf aan de slag gaan. Na het volgen van onze opleiding kun jij als zorgverlener direct aan de slag met het toepassen van de composietbeugel en het bieden van pijnvrije oplossingen aan jouw patiënten.

Onze ervaren docenten hebben jarenlange ervaring in de voetzorg en weten als geen ander hoe belangrijk het is om pijnvrije oplossingen te bieden aan patiënten. De composietbeugel is hier een uitstekend voorbeeld van, omdat deze bij vrijwel elke patiënt kan worden toegepast.

Schrijf je vandaag nog in voor onze opleiding Composietbeugel en leer hoe je jouw patiënten kunt helpen met deze innovatieve en pijnvrije oplossing!

Samenstelling prijs

Inschrijvingsprijs
€ 78.51 excl. BTW
€ 95.00 incl.
+ Grondstoffen
€ 20.66 excl. BTW
€ 25.00 incl.
Totaalprijs inclusief kosten
€ 99.17 excl. BTW
€ 120.00 incl.

Lucia
Vermeulen

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.