Oud-SYNTRA leerjongere Guus Coppens in ‘Mijn Pop-uprestaurant’ (VTM)

9 years geleden

Vanavond (04/06) zie je oud-leerjongere Guus Coppens strijden voor de eerste plaats in de finale van het VTM-programma 'Mijn Pop-uprestaurant'! Stel je televisietoestel om 20u35 af op VTM en breng zeker je stem uit! SYNTRA Limburg wenst Guus dan ook veel succes!

guus mijn pop up restaurant

Guus Coppens startte bij SYNTRA Limburg met de opleiding brood- en banketbakker, en vulde dit aan met de opleiding restauranthouder. Bij SYNTRA Limburg zijn we ervan overtuigd dat hij alles in huis heeft om er een succesverhaal van te maken. Wij duimen alvast!

Meer weten over het team Guus en Dries? Bekijk de officiele webpagina!

Meer weten over de leertijd? Bekijk onze webpagina.

(Foto: VTM)

SyntraPXL Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij SyntraPXL

Arne Van Steenbergen en Koen Vanmechelen
Artikel

SyntraPXL-docent en -cursist Arne Van Steenbergen draagt steentje bij aan kunstwerk van Koen Vanmechelen op de biënnale in Venetië

Kunstenaar Koen Vanmechelen haalde de afgelopen maanden meermaals de kranten. Hij maakte een indrukwekkend kunstwerk voor ‘onze’ T2-campus én was een van de weinige Belgische kunstenaars die een bijdrage mocht leveren aan de Biënnale, het tweejaarlijkse internationale kunstevenement in Venetië. Voor dat laatste kreeg hij hulp van niemand minder dan SyntraPXL-docent Arne Van Steenbergen.

Jill Lenaerts
Artikel

“Goudskool is mijn grote trots”

De dertigjarige Jill Lenaerts uit Genk heeft het goed voor elkaar: in de tuin van haar huis in Diepenbeek staat haar eigen atelier Goudskool, waar ze met veel liefde juwelen smeedt. De weg hiernaartoe was er een vol passie, lef en doorzettingsvermogen.

examenstress
Artikel

Examenstress en black-outs: zo ga je ermee om

De maand juni staat voor alle scholieren en studenten gelijk aan de examenperiode. Voor de ene een uitdagende kans om zichzelf te bewijzen, voor de andere een bron van wekenlange stress en paniek. Soms is de druk zelfs zo groot dat al die stress tijdens het examen uitmondt in een black-out. Waar komt zo’n black-out vandaan en hoe kan je stress effectief verminderen? Je leest het hier!