Antiekbeurs 2014

10 years 4 months geleden

Op zaterdag 18 en zondag 19 januari 2014 vindt de 21e antiek- en kunstbeurs plaats bij SYNTRA Limburg, campus Tongeren. Limantica is een kijk- en koopbeurs waar je naast meubelen, porselein en glaswerk ook terecht kan voor zilverwerk, juwelen en schilderen. Deze beurs wordt georganiseerd in samenwerking met LimAnt, de beroepsvereniging voor antiquairs uit de beide Limburgen. Er zijn meer dan 25 exposanten. Deze euregionale beurs gaat door in de campus van SYNTRA Limburg in Tongeren, waar de opleidingen 'antiek en restauratie' gecentraliseerd zijn.

antiekbeurs 2014

Zaterdag 18 januari 2014

Van 13.00 tot 18.00 uur

Zondag 19 januari 2014

Van 10.00 tot 18.00 uur

Op zondag kan je terecht voor gratis expertise van 14.00 tot 17.00 uur (max. 2 voorwerpen per persoon).

INKOM: 2 euro/persoon

SyntraPXL Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij SyntraPXL

Naar alle artikels
Hotel Mama
Artikel

Ligt jouw zoon of dochter languit in de zetel?

Nieuws

Een opleiding leidt tot professioneel succes

Duizenden Limburgers kiezen elk jaar voor een praktijkgerichte opleiding bij SYNTRA Limburg. Meer dan 3000 cursisten beëindigden in juni 2016 een opleiding die langer duurt dan een half jaar. Het gaat over meer dan 250 opleidingen in zowat elke denkbare sector. SYNTRA heeft voor het eerst in kaart gebracht wie deze mensen zijn en wat het volgen van een opleiding nu precies oplevert. Afgevaardigd bestuurder van SYNTRA Limburg Dirk Vanstipelen ziet in de meetresultaten dat de Limburger beloond wordt voor zijn werkkracht en doorzettingsvermogen: ”Mensen investeren bij ons tijd en geld om vooruit te geraken in het leven. Samen met SYNTRA Limburg slagen zij daar ook in. Dat is iets om trots op te zijn!”

Nieuws

Docente Chantal Van de vin is trotse eigenares van het HIB-label

Chantal Van de vin van Stikkerij Chantal en docente meubelstoffeerder bij SYNTRA Limburg is trotse eigenares van het Handmade in Belgium-label geworden. Haar boek 'Leren Stofferen' gaat over het vak meubelstofferen en de evolutie ervan

Nieuws

Docent Patrick Damiaens ontvangt Gouden Medaille Eliten der Arbeid

Het Commissariaatgeneraal der Regering bij het Koninklijk Instituut der Eliten van de Arbeid heeft onze docent Patrick Damiaens gelauwerd omwille van mijn uitzonderlijke inzet, zijn professionalisme en standvastigheid. Hij heeft dan ook het Gouden Ereteken 'Eliten der Arbeid' mogen ontvangen.

Nieuws

9de editie van Ambacht in de Kijker

Belgische ambachtslieden worden opgeroepen om zichzelf bekend te maken via de wedstrijd "Ambacht in de kijker". Deze is voor 9de keer ingericht om de ambachtssector te promoten bij het grote publiek en de jongeren.

Het selectiecomité zal een panel van 10 laureaten selecteren die model staan voor de kwaliteit en diversiteit van die sector. Ook het publiek krijgt de kans om te stemmen voor haar favoriete kandidaat.

Ambachtslieden kunnen via deze wedstrijd gratis reclame maken voor hun zaak en talrijke prijzen winnen.

Inschrijven kan tot 31 januari op www.ambachtindekijker.com .

Nieuws

Cursist wint hoofdprijs op de Jewelry Award 2013