Antiekbeurs 2014

10 years 6 months geleden

Op zaterdag 18 en zondag 19 januari 2014 vindt de 21e antiek- en kunstbeurs plaats bij SYNTRA Limburg, campus Tongeren. Limantica is een kijk- en koopbeurs waar je naast meubelen, porselein en glaswerk ook terecht kan voor zilverwerk, juwelen en schilderen. Deze beurs wordt georganiseerd in samenwerking met LimAnt, de beroepsvereniging voor antiquairs uit de beide Limburgen. Er zijn meer dan 25 exposanten. Deze euregionale beurs gaat door in de campus van SYNTRA Limburg in Tongeren, waar de opleidingen 'antiek en restauratie' gecentraliseerd zijn.

antiekbeurs 2014

Zaterdag 18 januari 2014

Van 13.00 tot 18.00 uur

Zondag 19 januari 2014

Van 10.00 tot 18.00 uur

Op zondag kan je terecht voor gratis expertise van 14.00 tot 17.00 uur (max. 2 voorwerpen per persoon).

INKOM: 2 euro/persoon

SyntraPXL Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij SyntraPXL

Hotel Mama
Artikel

Ligt jouw zoon of dochter languit in de zetel?

Wist je dat een kwart van de studenten zijn studies stopzet in het eerste of tweede jaar van de studies? Nog sterker: amper 1 op 3 van de hogeschoolstudenten behaalt zijn diploma binnen de voorziene studietijd. Het gevolg is dat elk jaar opnieuw duizenden ouders kopzorgen hebben over deze (toch wel) dure tijdverspilling bij zoon- of dochterlief.

De grote vraag is meestal: WAT NU? 

Nieuws

Een opleiding leidt tot professioneel succes

Duizenden Limburgers kiezen elk jaar voor een praktijkgerichte opleiding bij SYNTRA Limburg. Meer dan 3000 cursisten beëindigden in juni 2016 een opleiding die langer duurt dan een half jaar. Het gaat over meer dan 250 opleidingen in zowat elke denkbare sector. SYNTRA heeft voor het eerst in kaart gebracht wie deze mensen zijn en wat het volgen van een opleiding nu precies oplevert.

Nieuws

Docente Chantal Van de vin is trotse eigenares van het HIB-label

Chantal Van de vin van Stikkerij Chantal en docente meubelstoffeerder bij SYNTRA Limburg is trotse eigenares van het Handmade in Belgium-label geworden. Haar boek 'Leren Stofferen' gaat over het vak meubelstofferen en de evolutie ervan