Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

Kindergrime

Op evenementen, opendeurdagen, beurzen, enzovoort, krijgen kinderen steeds vaker de kans zich te laten grimeren. Vaak gebeurt deze kindergrime door externe specialisten. Maar stel je voor dat jij zelf die specialist wordt! Met onze opleiding leer je de kunst van het grimeren en wordt jij de go-to persoon om de mooiste creaties op gezichtjes te toveren.

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

In detail

Ben jij gezegend met een gezonde portie creativiteit en een min of meer vaste hand? Dan zal je na onze opleiding in een mum van tijd de meest fantastische creaties kunnen toveren op andermans gezicht. Het theoretische luik van de opleiding besteedt aandacht aan zowel de keuze en aankoop van grimeermateriaal als aan algemene grimetechnieken. Natuurlijk leer je het beste door het te doen: 'Oefenen, oefenen en nog eens oefenen!!' Hierbij ligt het accent op het juiste gebruik van het materiaal, kleurmengtechnieken en het ontwikkelen van jouw eigen unieke grimeerstijl. Na deze opleiding ben jij klaar om direct aan de slag te gaan!

Onthaalmoeders, buitenschoolse kinderopvang, animatoren, onderwijs, ...

Programma

Ontdek het volledige programma in detail

Deze opleiding op maat van je bedrijf? Vragen over deze opleiding?
  • Bespreking technieken, materiaal en grondstoffen:Ontdek de geheimen achter het kiezen en gebruiken van de beste grimeermaterialen. Leer over de verscheidenheid aan technieken en ontdek welke grondstoffen je nodig hebt voor het perfecte resultaat.
  • Voorbeelden:Laat je inspireren door boeiende voorbeelden die de veelzijdigheid van kindergrime illustreren. Ontwikkel een gevoel voor stijl en creativiteit terwijl je de mogelijkheden verkent.
  • Demo:Leer van de experts door middel van boeiende demonstraties. Ontdek de tips en trucs van ervaren grimeurs en zie hoe zij de magie op het gezicht van een kind tot leven brengen.
  • Praktijk:Zet de theorie om in actie met hands-on praktijkervaring. Oefen je nieuw verworven vaardigheden onder begeleiding en perfectioneer je technieken. Ervaar de vreugde van het zien van lachende gezichten en trotse ouders.

Laat de magie beginnen! Schrijf je vandaag nog in voor onze Kindergrime opleiding en word de kunstenaar die elk gezicht in een glimlach kan omtoveren. De wereld wacht op jouw creatieve touch!

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.