Kennismaking met bushcraft

€ 160.00 incl.
€ 132.23 excl. BTW

Kennismaking met bushcraft

Ontdek de essentiële vaardigheden van bushcrafting met onze meeslepende workshop, in samenwerking met De Outdoorschool. Ideaal voor de beginnende bushcrafter die de wildernis wil verkennen en nieuwe vaardigheden wil opdoen, zonder een overnachting, maar met een dag vol avontuur en kennis.

€ 160.00 incl.
€ 132.23 excl. BTW

In detail

Tijdens deze unieke dagcursus leer je een schat aan vaardigheden die essentieel zijn voor het bushcraften, terwijl je tegelijkertijd geniet van de prachtige natuur om je heen. Het is de perfecte gelegenheid om jezelf onder te dompelen in de wereld van bushcraft, zelfs als je nog nooit eerder in contact bent gekomen met deze fascinerende discipline.

Let op! Deze workshop gaat door in Bosland - Hechtel. 

Deze workshop is ideaal voor natuurliefhebbers en aspirant-bushcrafters die willen leren over essentiële outdoorvaardigheden.

Programma

Ontdek het volledige programma in detail

Deze opleiding op maat van je bedrijf? Vragen over deze opleiding?

We zullen al je brandende vragen beantwoorden, zoals het verschil tussen bushcraft en survival, hoe je veilig kunt werken met een mes of zaag, de kunst van het vuur maken en koken in de buitenlucht, en welke materialen essentieel zijn voor je avonturen in het bos.

Daarna gaan we hands-on aan de slag met verschillende bushcrafttechnieken, waaronder vuur maken van A tot Z, veilig werken met een mes en zaag, snijtechnieken voor het maken van bushcraft sticks, koken boven een kampvuur, en het opzetten van een comfortabele slaapplek in het bos met behulp van tarp technieken.

Locatie van de workshop: Kiefhoekstraat 193 Hechtel-Eksel / Bosland

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.