Koeken: van suikerkoekje tot speculaas
Koeken: van suikerkoekje tot speculaas
- Hou me op de hoogte
- Na deze opleiding ontvang je een diploma, getuigschrift of certificaat
In detail
Van knapperig tot kruidig – bak koeken die blijven hangen.
Laat je inspireren door geurige specerijen en authentieke recepten. Schrijf je in en geef jouw bakwerk een extra toets finesse en traditie!
Iedereen die op een professionele manier wil leren bakken. Voorkennis is niet vereist.
Programma
Ontdek het volledige programma in detail
Specifiek op maat van jouw bedrijf? Vragen over deze opleiding?Wat mag je verwachten?
Basisrecepten en technieken voor een breed assortiment koekjes
Werken met verschillende suikers, vetstoffen en kruiden voor optimale smaak en textuur
Fijnafstelling van baktemperatuur en -tijd voor perfecte resultaten
Heb je nog een vraag?
Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.