SYNTRA-Flora 25 juni

6 years 1 month geleden

De docenten en cursisten van de opleiding ‘Florist’ nodigen u uit op deze fleurige flora-avond. 

SYNTRA-Flora

De docenten en cursisten van de opleiding ‘Florist’ nodigen u uit op deze fleurige flora-avond. De cursisten van het 2de jaar ‘Florist’ stellen hier hun eindwerken voor: handgebonden boeketten, plantencomposities, rouw- en bruidswerk en vrije creaties. Je krijgt uitgebreide uitleg over de creaties en onze florist-opleidingen.

WANNEER: Maandag 25 juni vanaf 17:00

WAAR: Campus Hasselt, G. Verwilghensingel 40

INSCHRIJVEN: Diane.Vandenreyt@syntra-limburg.be

Voor wie interesse heeft in de opleiding 'Florist' kan je terecht op onze website: www.syntra-limburg.be/opleidingen/florist

 

SyntraPXL Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij SyntraPXL

Artikel

Overdag apotheker, ’s avonds stadsboer

Van je passie je beroep maken, het is voor velen een droom. Zo ook voor Katleen De Vel uit Kuringen. Momenteel staat ze vier dagen per week als verantwoordelijke in een apotheek. De rest van haar tijd spendeert ze vooral aan haar passie, bloementeelt in eigen tuin. Op dit moment is het nog een uit de hand gelopen hobby, maar daar komt binnenkort misschien verandering in.

Nieuws

Duale ondernemerschapstrajecten van SYNTRA onder de loep op woensdag 28 juni

Het afgelopen cursusjaar heeft het SYNTRA-netwerk over heel Vlaanderen 5 verschillende duale ondernemerschapstrajecten georganiseerd. De beoogde doelgroep zijn jongvolwassenen (18+) met professionele intenties en met affiniteit voor het ondernemerschap.

Artikel

De Stagiair: Atia Asqueri (F.K. Klinkerwerken)

Al doende leert men. In de rubriek 'Intern' van Talent, het nieuwe bedrijfsopleidingsmagazine van SYNTRA Limburg, steken we dan ook de handen uit de mouwen en laten we enkele stagiairs en hun leermeesters aan het woord.