3 tips om de beste opleidingsdeal te scoren!

1 year 7 months geleden

We houden allemaal van een goede deal, zeker nu het leven duurder wordt. Daarom hebben we voor jou drie tips om de beste prijs voor je opleiding te scoren. Wat dacht je van een cheque om jouw inschrijvingsgeld deels mee te betalen? Of betaald verlof als je les gaat volgen? Lees hieronder snel verder en ontdek hoe jij kan besparen op je opleiding. 

Ontdek de tips!

3-tips-beste-opleidiingsdeal-syntrapxl

1# Check je opleidingscheques

Wist je dat de Vlaamse overheid wil meebetalen aan jouw opleiding? Check via deze website of jij en je opleiding in aanmerking komen voor opleidingscheques. Met deze cheques kan jij het volledige bedrag of een gedeelte van jouw inschrijvingsgeld betalen. Je hebt maximaal recht op een bedrag van €250 per schooljaar. Een kans die je zeker niet mag laten liggen!

Ontdek opleidingscheque-erkende opleidingen

2# Wettelijke vakantiedagen (bijna) op?

Geen probleem! Gelukkig is er het ‘Vlaams opleidingsverlof’ waardoor jij betaald educatief verlof kan krijgen zonder dat je hiervoor loon moet afgeven. Zo ben je tijdens de lesuren wettelijk afwezig op je job en behoud jij je vakantiedagen voor een deugddoende reis of citytrip. Bekijk zeker de website van de overheid om te controleren of jij in aanmerking komt.

Deze opleidingen komen in aanmerking

3# Cash je KMO-portefeuille

Run je een eigen zaak? Of is jouw opleiding nuttig voor het bedrijf? Dan kan jij of jouw bedrijf via de KMO-portefeuille tot 30% op een opleiding besparen. Heel wat van onze opleidingen komen in aanmerking, bekijk hieronder de volledige lijst. Je kan de subsidie makkelijk aanvragen via de website van Vlaio.

Onze opleidingen met KMO-portefeuille

SyntraPXL Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij SyntraPXL

Naar alle artikels
Ivan Coemans
Artikel

“Fotograferen is durven dirigeren”

Artikel

“Overdag werk ik met de dood, ’s avonds vier ik het leven”

Als ‘thanatopracteur’ is Robby Pipeleers de ideale docent voor de opleiding post-mortale make-up en restauraties. Op een professionele en respectvolle manier doet hij er in zijn job alles aan om het stof­fe­lijk over­schot van een overledene tot aan de uit­vaart in goe­de staat te hou­den. ’s Avonds gooit Robby het echter over een andere boeg, want dan zet hij als dj heel wat feestjes in gang. Dat vraagt om een interview!

Artikel

Hoeveel ga ik verdienen?

Voor je aan een opleiding begint, is het handig om te weten hoeveel jij straks ongeveer zal verdienen. Wij pikten er tien beroepen uit waarvoor je bij SyntraPXL een diploma kan behalen. Aan jou de keuze! Opgelet, de vermelde salarissen zijn gemiddelden, gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone.

Artikel

Klaar voor de lente met deze 10 opleidingen

Als de dagen beginnen te lengen, je opeens opvallend meer vogels hoort fluiten, de eerste bloesem aan de bomen verschijnt, je winterjas verstikkend warm aanvoelt en je de drang voelt om in allerlei nieuwe projecten te duiken, dan weet je: de lente is in aantocht. Dankzij deze 10 opleidingen zijn je huis, je tuin en jijzelf alvast helemaal klaar voor het voorjaar.

Artikel

SyntraPXL zet samen met Microsoft in op levenslang leren

Nu er steeds meer innovatieve tools en AI-gestuurde ontwikkelingen zijn, is levenslang leren ook voor docenten een haast onmisbare troef geworden. SyntraPXL wil leerkrachten graag helpen om op een ongedwongen manier up-to-date te blijven, onder meer door hen wegwijs te maken in de nieuwste Microsoft-tools die onderwijzen aangenamer en makkelijker maken.

Ben Moors
Artikel

Ben Moors maakt carrièreswitch naar 3D-tekenaar dankzij SyntraPXL