Visual storytelling voor creatieve makers

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

Visual storytelling voor creatieve makers

Wil je weten hoe je jouw product, ambacht of setting het best tot zijn recht laat komen? Wil je weten welk verhaal je wil vertellen en hoe je dat moet vertalen naar beelden? Dan is dit iets voor jou!

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

In detail

In deze praktijkgerichte opleiding ontdek je de kracht van visuele storytelling en leer je hoe je effectief gebruik kunt maken van beelden om jouw boodschap over te brengen. Je ontwikkelt essentiële vaardigheden op het gebied van branding, verhalen vertellen en beeldcreatie.
Na afronding van de opleiding heb je de kennis en het vertrouwen om jouw verhalen te vertellen met behulp van visuele kracht. Je zult in staat zijn om jouw producten, ambacht of settings op een indrukwekkende en impactvolle manier te presenteren en een blijvende indruk achter te laten op je publiek.

Voor creatieve makers, ontwerpers, stylisten, ambachters, … die zelf aan de slag willen gaan met het in beeld brengen van hun verhaal. Je bent klaar om niet enkel je producten te tonen, maar verder connectie te maken met je publiek.

Programma

Ontdek het volledige programma in detail

Deze opleiding op maat van je bedrijf? Vragen over deze opleiding?

Branding en storytelling: Ontdek hoe visual storytelling verbonden is met marketing en leer hoe je je eigen verhaal kunt vormgeven aan de hand van branding en kernwaarden.
 
Van verhaal naar beeld: Leer hoe je jouw boodschap kunt vertalen naar visuele beelden die aanspreken. Verken de wereld van fotografie, video en effectieve presentatietechnieken.
 
Voorbereiding opdracht: Bereid je opdrachten voor door het maken van moodboards, pitches en een gedetailleerd draaiboek voor de shootdag.
 
Opdracht uitvoering: Breng de theorie en voorbereidingen tot leven in de praktijk. Experimenteer met fotografie en ontvang waardevolle inzichten van een professionele fotograaf.
 
Resultaten: Bekijk en bespreek de resultaten van de opdrachten, werk ze verder af en deel je ervaringen met de groep.

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.