Succesvol netwerken doe je zó!

€ 295.00 incl.
€ 243.80 excl. BTW

Succesvol netwerken doe je zó!

Succesvolle mensen herkent men aan hun netwerk. Maar ervaart u ook hoe moeilijk het is om de juiste contacten te leggen? Wil u niet langer met teleurstelling terugkeren van het zoveelste netwerkevent? In deze opleiding leert u snel en efficiënt relevante netwerkpartners vinden.

€ 295.00 incl.
€ 243.80 excl. BTW

In detail

Ondernemen vandaag vraagt veel meer dan goed zijn in wat je doet of een goed product op de markt brengen.  Als ondernemer is het ook ‘key’ om je te omringen met de juiste zakenpartners en de snelste weg te vinden naar je ideale klant. Maar allicht ervaar jij ook dat het niet altijd makkelijk is om de eerste zakelijke contacten te leggen. Efficiënt netwerken kan je helpen om snel en doelgericht met de juiste professionele partners in gesprek te gaan. Het maken van een sterke eerste indruk is daarom van het grootste belang.

In deze lessenreeks leer je om op een ontspannen manier en met een krachtige boodschap zakelijke gesprekken te voeren. Zó wordt netwerken leuk en iets waar je naar uit kijkt!

In 3 sessies leer je alles wat je moet weten om goed gewapend naar een netwerkevent te trekken. Na het volgen van deze sessies zal je ervaren hoe eenvoudig het is jouw netwerk uit te breiden en je te laten omringen door de juiste mensen. Aan het einde van de training zal je efficiënter en vooral ook met meer plezier netwerken. Dit kan je overigens meteen in de praktijk testen: er wordt een netwerkmoment voorzien na deze 3 sessies!

Opgelet: eigen laptop/device mee te brengen!

 

Bij korte opleidingen die een volledige dag duren is er catering voorzien in de vorm van een lunch. 
Eventuele verschillen in de inschrijfprijs zijn hier aan te wijten. 

Alle medewerkers van bedrijven en ondernemingen of zelfstandigen die met meer plezier willen gaan netwerken of die effectiever en efficiënter willen samenwerken met externen.

Programma

Ontdek het volledige programma in detail

Deze opleiding op maat van je bedrijf? Vragen over deze opleiding?

In de 3 sessies zal je leren:

  • Met de juiste open attitude gaan netwerken
  • Je doelen sneller bereiken en dagelijkse taken efficiënter kunnen uitvoeren
  • Netwerken mbv LinkedIn
  • Opportuniteiten vanzelf aantrekken
  • Je comfortabeler voelen op recepties
  • De beschikbare tools beter gaan gebruiken
  • Indien je in de verkoop zit : spontaan introducties en door verwijzingen krijgen (zodat je minder "cold calls"moet doen)
  • ...

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.