EHBO - opfrissing (ism. Bouwunie)

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen
Business
Favoriet

EHBO - opfrissing (ism. Bouwunie)

Het is wettelijk verplicht (KB 15 december 2010) om als bedrijf of organisatie personen in dienst te hebben die de eerste hulp kunnen verlenen aan werknemers die het slachtoffer zijn van een ongeval of die onwel geworden zijn.

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

In detail

De vorming zelf en de jaarlijkse bijscholing zorgen er voor dat de hulpverlener de kennis en vaardigheden verwerft en behoud om de levensbedreigende medische toestand van personen te herkennen en daarbij de principes van eerste hulp toe te passen. In afwachting van de komst van de gespecialiseerde diensten kunnen zij het slachtoffer helpen en begeleiden

Programma

Ontdek het volledige programma in detail

Deze opleiding op maat van je bedrijf? Vragen over deze opleiding?

Het programma van de bijscholing is gericht op het behoud van de basiskennis en -vaardigheden en het bijbrengen van nieuwe of geëvolueerde eerste hulppraktijken of -kennis.

Doelstelling 1: De basisprincipes (wetgeving, basishygiëne, analyseren, procedures, toestandsanalyse).

Doelstelling 2: Het ondersteunen van de vitale functies (bewusteloos, stuiptrekkingen, ademnood, toestandsherkenning slachtoffer, reanimatie).

Doelstelling 3: Andere afwijkingen (aandoeningen, vergiftiging, bloedingen, huidwonden, spieren en gewrichten, hoofdletsels, brandwonden, oogletsels).

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.