Combiped nagelbeugel

€ 95.00 incl.
€ 78.51 excl. BTW

Combiped nagelbeugel

Wil jij leren hoe je nagelproblemen oplost die diep in de nagelwal zitten? Dan is de opleiding 'Combiped Nagelbeugel' echt iets voor jou! Met deze beugel kan je zelfs de lastigste nagelproblemen aanpakken.

€ 95.00 incl.
€ 78.51 excl. BTW

In detail

De combiped nagelbeugel is een draadbeugel die unilateraal is en het haakje zelf plooit. Door het haakje onder de nagel in de nagelwal te draaien, kan je deze beugel ver naar achteren plaatsen. Dit maakt het mogelijk om veel nagelproblemen op te lossen die anders onbehandelbaar zouden zijn. Tijdens de opleiding leer je hoe je deze beugel plaatst en op elkaar oefent, zodat je goed kan uitleggen aan je patiënten wat zij kunnen verwachten.

Dit breng je zelf mee naar de les:

  • Hoeslaken en handdoek
  • Model is niet nodig, je werkt op een medecursist (geen nagellak op de tenen)

gespecialiseerd voetverzorgers, pedicures en podologen

Programma

Ontdek het volledige programma in detail

Deze opleiding op maat van je bedrijf? Vragen over deze opleiding?

Tijdens de opleiding krijg je eerst een theoretische uitleg over de combiped nagelbeugel. Vervolgens zal er een demonstratie plaatsvinden waarbij je kan zien hoe de beugel geplaatst wordt. Daarna ga je zelf aan de slag en oefen je met het plaatsen van de beugel op elkaar, zodat je goed begrijpt hoe het voelt en wat je patiënten kunnen verwachten. Na deze sessie van 3 uur ben jij helemaal klaar om deze handige techniek toe te passen in de praktijk. Meld je nu aan voor de opleiding combiped nagelbeugel en ontdek hoe jij nagelproblemen voorgoed kan oplossen!

Samenstelling prijs

Inschrijvingsprijs
€ 78.51 excl. BTW
€ 95.00 incl.
+ Grondstoffen
€ 20.66 excl. BTW
€ 25.00 incl.
Totaalprijs inclusief kosten
€ 99.17 excl. BTW
€ 120.00 incl.

Lucia
Vermeulen

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.