Wat zijn voltijdse dagopleidingen?

Inhoud

Je hebt voldaan aan de leerplicht en je bent op zoek naar een leuke job? Je wil misschien zelfs een eigen zaak starten? Met een opleiding bij SyntraPXL kan je snel en doelgericht studeren, zodat je zo snel mogelijk aan de slag kan.

De voltijdse dagopleidingen zijn een goed alternatief voor de hogeschool of de universiteit als je liever méér praktijk en minder theorie krijgt. De leerstof bestaat uit beroepskennis én bedrijfsbeheer. Als je slaagt voor alle modules of vakken dan krijg je een diploma (officieel erkend door de Vlaamse overheid).

Deze opleidingen worden tijdens de dag gegeven. De duur en het aantal lesdagen is grotendeels afhankelijk van de opleiding. In sommige gevallen kan het gecombineerd worden met werken. Je behoudt het recht op kinderbijslag en blijft fiscaal ten laste van je ouders. Omdat de opleidingen zo praktijkgericht zijn is er een grote kans op tewerkstelling na het afstuderen.

Daarnaast zorgt SyntraPXL ervoor dat je de basiskennis van bedrijfsbeheer onder de knie krijgt en je krijgt de opleiding verantwoord ondernemerschap. Zo weet je onmiddellijk of jouw project een haalbare kaart is en leer je op een verantwoorde manier je zaak te beheren. bekijk een overzicht van onze voltijdse dagopleidingen

Bekijk het overzicht van onze voltijdse dagopleidingen.

Wist je dat je bij SyntraPXL ook op kot kan?

Toch nog een vraag?

Neem contact op met ons!