Nieuwe reisleiders studeren af bij SYNTRA Limburg

9 years geleden

Na het succesvol doorlopen van de 2 jarige opleiding Reisleider bij SYNTRA Limburg mochten recent 10 kersverse reisleiders hun officiële badge van Toerisme Vlaanderen in ontvangst nemen. SYNTRA Limburg wenst hen zeer veel succes in het verdere verloop van hun carrière.

(Afbeelding: HBVL)

reisleiders studeren af

SyntraPXL Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij SyntraPXL

Nieuws

Opleidingen in de vrijetijdseconomie

De Limburgse vrijetijdseconomie is een sterk evoluerende en vooral brede sector.  Van uitbaters van kleinschalige B&B’s of evenementorganisatoren tot gemeentelijke baliemedewerkers. Met 20.000 arbeidsplaatsen in een breed toeristische werkveld én een jaarlijkse omzet van meer dan één miljard euro is het een belangrijke sector. Deze stabiele bedrijfstak heeft bovendien nog heel wat groeipotentieel.

Nieuws

SYNTRA maakt het verschil: reisleider vs. reisconsulent

Weg met misverstanden

Het gebeurt dat opleidingen of opleidingsnamen in eerste instantie op mekaar lijken, maar in werkelijkheid sterk verschillen. Als leek in het vak is het dan ook niet altijd makkelijk een onderscheid te maken tussen twee opleidingen.

Groepsfoto reisleiders SYNTRA Genk
Nieuws

20 jaar reisleidersclub

De samenhorigheid tussen de reisleiders is groot. Zaterdag vierde de reisleidersclub van campus Genk hun 20ste verjaardag. Deze club is de oudste, grootste, beste (en enigste) reisleidersclub van België!