Permanent make-up artist: eyes

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

Permanent make-up artist: eyes

Ontdek jouw nieuwe roeping in Permanent Make-up! Als jij een passie hebt voor kunst, kleur en mooie vormen en graag werkt met mensen, dan is dit het beroep voor jou. Word eigen baas en bepaal jouw eigen werktijden terwijl je mensen helpt om mooier, gelukkiger en zelfverzekerder te zijn. Dit is niet zomaar een beroep, maar een verantwoordelijke en prachtige manier om jouw artistieke vaardigheden op hoog niveau te gebruiken. Waar wacht je nog op? Ontdek jouw talent in Permanent Make-up!

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

In detail

Deze praktijkgerichte opleiding duurt 3 dagen van 6 uur en omvat een intensief programma dat jou alle basiskennis en vaardigheden bijbrengt om te starten als permanent make-up artist met als specialisatie eyeliner.
Bovendien geven we je toegang tot e-content die je voorafgaand aan de lessen thuis kunt doornemen, zodat je optimaal voorbereid bent voor de praktijklessen. En omdat we begrijpen dat oefening de sleutel tot succes is, worden de lessen om de 2 weken gegeven zodat je thuis voldoende kan oefenen en je vaardigheden kunt verbeteren.

Voor deze opleiding krijg je les van Esther Vernhout, een absolute top in permanent make-up met internationale ervaring en een specialisme dat letterlijk grenzeloos is. Haar werkwijze omvat maatwerk, passie, perfectionisme en persoonlijke zorg. Oorspronkelijk opgeleid als schei- en milieukundige, heeft ze een hang naar perfectie, mooie kleuren en vormen. Van jongs af aan was ze al bezig met schilderen, tekenen, verven en het ontwerpen van iets moois. Inmiddels is ze een expert in het mixen van kleuren en het creëren van nieuwe perfect matchende tinten voor elke klant, en maakt ze gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van dermopigmentatie.
Als één van de eersten heeft Esther de full lips techniek in Nederland geïntroduceerd en tot expertise verheven. Full Lips zijn inmiddels een absolute trend en een geweldige behandeling voor prachtige natuurlijke nude blos tot fel rozerood geaccentueerde lippen! Maar ook in het vormen van wenkbrauwen of een classic eyeliner is ze een expert en altijd op de hoogte van de laatste trends.
Naast haar werk als PMU-specialist helpt Esther andere professionals in de PMU-industrie hun vaardigheden aan te scherpen met trainingen en coaching, zodat zij ook tot de top van hun vakgebied kunnen behoren.

Bij SyntraPXL staan we klaar om jou te begeleiden en het beste in jou naar boven te halen. Permanent Make-up is niet zomaar een beroep, het is een passie, een roeping en artwork op hoog niveau. Laat ons jou helpen om jouw talent te ontdekken en te laten groeien in deze prachtige branche.

Kies voor de top en volg les van de top! Ontwikkel jouw vaardigheden en expertise met onze hoogopgeleide docente en behaal succes in de Permanent Make-up industrie.

Het startpakket bevat alle materialen en grondstoffen die je nodig hebt om permanent make-up uit te voeren, met uitzondering van het PMU-toestel. Houd er rekening mee dat je dit toestel apart moet aankopen.

Het startpakket voor cursusjaar 2023/2024 kost 325 euro.

Voor de lessen zorg je zelf voor 4 modellen.

Voor iedereen die geïnteresseerd is in het aanleren van de vaardigheden en technieken van permanent make-up

Programma

Ontdek het volledige programma in detail

Deze opleiding op maat van je bedrijf? Vragen over deze opleiding?

Lesdag 1
Uitleg inhoud van de lessen
Theorie bespreken die voorafgaand aan de les thuis bestudeerd is. Theorie bestaat uit o.a. algemene uitleg over Permanent make-up, wat kun je bereiken, voor wie is het, intake, contra-indicaties en medische zaken, kleurenleer, problemen voorkomen en oplossen, communicatie, marketing, praktijk in je eigen bedrijf en zelfzekerheid
Diverse technieken oefenen op papier, latex en eventueel ballon met potlood of pen en handstuk Permanent Make-up

Lesdag 2 en 3
Werken op modellen: classic eyeliner en eyeliner met kleine wing

Houd er rekening mee dat je minimaal 4 modellen moet regelen voor de praktijklessen. Voor elke lesdag heb je twee modellen nodig, één in de ochtend en één in de middag.

Denk eraan dat je, om te kunnen starten in de sector, in het bezit moet zijn van een hygiënecertificaat. Meer informatie hierover kun je vinden via deze link: Hygiëneprocedures

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.