Fotobewerking in Adobe Lightroom

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

Fotobewerking in Adobe Lightroom

Je hebt je fotoreeks getrokken en je wil de beste foto's optimaliseren. De uitgebreide toolset van Photoshop gaat veel te ver. Niet erg, met Adobe Lightroom heb je alles bij de hand om je fotografie naar een hoger niveau te tillen. Ontdek onder leiding van David Noels in twee avonden hoe je vlot en correct aan de slag gaat.

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

In detail

Alles start met het importeren van je foto's, en dat is een kunst op zicht. Docent-fotograaf David Noels loodst je door de vele mogelijkheden in je Lightroom bibliotheek. Een noodzakelijke stap, maar je gaat er de rest van je carrière plezier aan beleven.

In deel 2 ga je aan de slag met de meest gebruikte fotocorrecties, de nodige effecten om je foto's te laten stralen. Een ideale start om snel met Lightroom aan de slag te gaan.

BYOD (Bring Your Own Device): om optimaal thuis en op de campus te kunnen werken, breng je je eigen laptop mee. Om vlot van start te kunnen gaan installeer je Lightroom alvast vóór aanvang van de cursus. Je kan Lightroom hier downloaden: https://www.adobe.com/be_nl/products/photoshop-lightroom.html

Je bent fotograaf en wil snel aan de slag om je foto's te optimaliseren.

Komen aan bod in deze opleiding:
- werken met de bibliotheek
- Basisbewerkingen om je foto's te verbeteren

Kmo-portefeuille

Thema: Digitalisering - Software

De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waardoor je tot 30% van je inschrijvingsgeld kan recupereren. Lees hier hoe de KMO-portefeuille in zijn werk gaat.

Netto verschuldigd bedrag voor:

* middelgrote ondernemingen

** kleine ondernemingen

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.