Conflictvaardigheid verdieping

€ 220.00 incl.
€ 181.82 excl. BTW

Conflictvaardigheid verdieping

Leidinggevenden zorgen zelf vaak onbewust voor escalatie in conflicten. Goed bedoelde interventies hebben soms rampzalige gevolgen. In deze verdiepingsmodule die aansluit op de cursus 'Conflictvaardigheid' leer je hoe je vanuit je rol als leidinggevende best omgaat met conflicten tussen je medewerkers of tussen een medewerker en een derde waarvan jij niet de leidinggevende bent. In conflictsituaties je rol als leidinggevende optimaal invullen is niet gemakkelijk, maar je kan het leren.

€ 220.00 incl.
€ 181.82 excl. BTW

In detail

Als je conflicten goed aanpakt blus je niet alleen het vuur, je voorkomt ook dat het weer oplaait. Dat heb je geleerd in de basismodule. Als leidinggevende heb je een belangrijke rol ten opzichte van je mensen. In conflictsituaties vullen leidinggevenden die rol vaak niet optimaal in. Leidinggevenden willen vaak de rol van bemiddelaar opnemen, helaas is dat meestal niet de beste keuze. In deze module leer je wat je wel kan doen, en hoe precies.

Voor deze opleiding is geen lunch voorzien. Er kunnen wel broodjes besteld worden. 

Deze verdiepingsmodule richt zich enkel tot leidinggevenden, managers, teamleaders, bedrijfsleiders, … ongeacht de branche of het aantal medewerkers. Je kan je dus verwachten aan een heel diverse groep, wat voor een interessante interactie zal zorgen. Je volgt deze opleiding als vervolg op de opleiding 'Conflictvaardigheid'.

Programma

Ontdek het volledige programma in detail

Deze opleiding op maat van je bedrijf? Vragen over deze opleiding?

Deze training is een verdieping van de training ‘conflictvaardigheid’.
Tijdens deze aanvullende dagdelen focussen we op conflictmanagement en conflictcoaching.  

Sessie 1:
- conflictcoaching
Sessie 2:
- conflictmanagement
- borging

Let op: Voor deze opleiding is geen lunch voorzien. Er kunnen wel broodjes besteld worden. 

Daniel
Van Baelen

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.