Voltijdse dagopleiding Video content creator

€ 1285.00 incl.
€ 1061.98 excl. BTW

Voltijdse dagopleiding Video content creator

Met je camera in de ene hand en je laptop in de andere hand wordt je een volmaakte video allrounder: van shooter tot editor tot producer. Je maakt videoproducties voor bedrijven, de e-commercemarkt, e-learning platformen, reclamewereld, enz…Je creëert aansprekende videocontent die geplaatst wordt op online kanalen, kort en lang.  In een team pak jij de rol die het beste bij jouw skills past en individueel werk je proactief en met een duidelijke visie. Je draagt bij aan het creatieve proces. Je draagt proactief nieuwe video-ideeën aan. Je denkt mee aan concepten en helpt mee in de executie van pre-productie tot en met post-productie.

€ 1285.00 incl.
€ 1061.98 excl. BTW

In detail

Docent Jorgo Kokkinidis (youtubekanaal) leert je de kneepjes van 'storytelling' met bewegend beeld. Met liefde en passie voor hun vak leer je zowel technisch als inhoudelijk de kracht van video gebruiken. Elke reportage is een klein verhaal. Stap voor stap ontdek je hoe je dat kan vertellen met camera, geluid en montagesoftware. Als all-rounder kan je later zelfstandig korte en lange bedrijfsreportages maken, straatinterviews afnemen en verwerken, documentaires maken, zoals bijvoorbeeld het afstudeerproject van DreyVisual in 2020 'Hovo, rise of a champion'.
Ben je klaar om met veel energie video content creaties te maken? Heb je doorzettingsvermogen om telkens opnieuw te gaan filmen en te hermonteren tot je verhaal klopt? Wil je op eigen benen staan en videoproducties kunnen calculeren, plannen, draaien en publiceren? Wil je je klaarstomen voor een competitieve arbeidsmarkt met de juiste ondernemers-vaardigheden? Wel dan: Action!
Neem alvast een kijkje op onze instagrampagina #syntravideocontentcreator.

Wist je dat je bij syntrapxl ook op kot kan? Ontdek hier meer.

Voor iedereen die een passie heeft om professionele video-content te maken hetzij als documentairemaker, video content creator op sociale media, vlogger, blogger, youtuber.

Lesmodules voltijdse dagopleiding

Productie en storytelling (5 sessies)
Camera en accesoires (15 sessies)
Belichtingstechniek (10 sessies)
Geluidsopnametechniek (10 sessies)
Contentcreatiepraktijk (45 sessies)
Montage en postproductie (15 sessies)
Mediaplatformen en formaten (6 sessies)
Business-skills video content  creator (6 sessies)
Eindwerkbegeleiding (16 sessies)
Eindproef : 1u

Ondernemerschap
Tijdens de lessen ondernemerschap wordt jouw ondernemingszin geprikkeld en gestimuleerd. Het opleidingspakket ondernemerschap bestaat uit o.a. personal branding, digital marketing, financiële inzichten, verkoop, opstartformaliteiten. Ontdek de ondernemer in jezelf en test je potentiële business idee meteen in de praktijk, begeleid door ervaren ondernemers!

Je filmt en monteert zelfstandig, ook na de lesuren en buiten de campus. Dus: breng je eigen camera (min. 4K) en een eigen laptop die hardwarematig krachtig genoeg is om video te monteren, voorzien van de nodige montage-software (Adobe Premiere/Final Cut Pro/DaVinci Resolve, ...). Wij voorzien op de T2-campus iMacs, enkele camerasets en verlichting-en geluidsmateriaal enkel voor filmen en monteren onder begeleiding van onze docenten. Heb je vragen over materiaal? Laat het ons weten.

 

Samenstelling prijs

Inschrijvingsprijs
€ 1061.98 excl. BTW
€ 1285.00 incl.
+ Handboeken
€ 47.17 excl. BTW
€ 50.00 incl.
+ Grondstoffen
€ 99.17 excl. BTW
€ 120.00 incl.
Totaalprijs inclusief kosten
€ 1208.32 excl. BTW
€ 1455.00 incl.

Besparingen

Bespaar dankzij opleidingscheques elk jaar vanaf september tot 250 euro (*) bij SyntraPXL. Meer informatie over opleidingscheques.

Deze opleiding komt in aanmerking voor Vlaams opleidingsverlof. Meer info & voorwaarden.

Digitale opleidingscheques

Je kan opleidingscheques aanvragen voor deze opleiding. Hiervoor heb je volgende gegevens nodig. De aanvraag gebeurt via het WSE-loket

  • ODB-nummer: ODB-Z00010
  • Officiële opleidingsnaam : Video content creator
  • Opleidingsverstrekker: Agentschap Innoveren en Ondernemen

Kmo-portefeuille

Thema: Innovatie

De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waardoor je tot 30% van je inschrijvingsgeld kan recupereren. Lees hier hoe de KMO-portefeuille in zijn werk gaat.

  • MO* € 966.66
  • KO** € 845.82

Netto verschuldigd bedrag voor:

* middelgrote ondernemingen
** kleine ondernemingen

Jorgo
Kokkinidis

Ayby
Cetin

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.