€ 725.00 incl.
€ 599.17 excl. BTW

C# Developer

Twee jaar lang ga je ’s avonds aan de slag met C# van Microsoft, een van de meest gebruikte commerciële programmeertalen ter wereld. Bij het succesvol afronden van deze avondopleiding kan je C# toepassingen ontwerpen, implementeren, onderhouden, testen en verbeteren. Met C# in je skillset kan je aan de slag in een zeer breed werkveld.

€ 725.00 incl.
€ 599.17 excl. BTW

In detail

Software developers spreken de taal van de toekomst. Als ontwikkelaar of programmeur bedien je een brede markt: je maakt professionele applicaties voor desktop, mobiel (Android en iOS) en web voor KMO’s als grote bedrijven. Je gaat aan de slag met C# van Microsoft, een van de meest gebruikte programmeertalen ter wereld. Je leert stapsgewijs de basisprincipes van programmeren voor je in de moeilijke materie duikt. Het is een hele praktische opleiding, met veel hands-on oefeningen en veel samenwerken. Moderne IT’ers zijn teamplayers.

BYOD (Bring Your Own Device): om aan deze opleiding te kunnen deelnemen, breng je je eigen laptop mee: een standaard recent Windows (vs.10 of 11) toestel of Apple Mac. Minimum 8 GB RAM, maar 16 is aangeraden. Hoe meer RAM, hoe beter. Indien mogelijk, kies dan voor een minimum schermgrootte van 15". Dit is geen verplichting, maar het werkt comfortabeler dan een 13"-scherm. Een tweede, externe monitor thuis is ook geen overbodige luxe.
Gebruik je een Apple-laptop, controleer dan vooraf of je Visual Studio voor Mac met C#-extentie kan installeren en draaien (zie: https://dotnet.microsoft.com/en-us/platform/tools ). Hou er rekening mee dat de docent enkel ondersteuning voor Windows kan geven.

Je werkt volledig digitaal, dus een degelijke pc-vaardigheid (vlot kunnen werken met Windows, Word en Excel) is vereist.
Een gezonde interesse in de informaticawereld en computertechniek helpt je snel op weg. Je spreekt een vlot mondje Engels, de vaktaal in de IT. Motivatie, inzet en bereidheid om na de lesuren thuis te werken en te leren zijn nodig om deze opleiding succesvol af te leggen. Dit is daarnaast een ideale opleiding voor bestaande informatici die zich willen omscholen of bijscholen.

IN AVONDOPLEIDING duurt de opleiding C# Developer 2 jaar:

JAAR 1:
C# Developer niveau 1
  Leren programmeren (11 sessies)
  Databanken (12 sessies)

C# Developer niveau 2
  Functioneel programmeren - C# (10 sessies)
  OO programmeren - C# (13 sessies)
  Praktijk OO programmeren - C# (9 sessies)
  Projectmanagement in de praktijk (6 sessies)

C# Developer niveau 3
 Groepswerk 1 - C# (3 sessies)

JAAR 2:
C# Developer niveau 4
  Advanced .NET (9 sessies)
  Architectuur C# (13 sessies)
  ASP.net (9 sessies)
  Praktijk asp.net (6 sessies)
  REST api - C# (5 sessies)
  Security - C# (6 sessies)
  Business skills (4 sessies)
  Praktijk C# Developer (7 sessies)

C# Developer niveau 5
  Groepswerk 2 - C# (3 sessies)

Eindproef  C# Developer (1 sessie)

Slagen voor alle onderdelen van eenzelfde niveau is noodzakelijk om naar een hoger niveau te kunnen gaan. Bij het succesvol afronden van de opleiding ontvang je een getuigschrift C# Developer.

 

 

Besparingen

Bespaar dankzij opleidingscheques elk jaar vanaf september tot 250 euro (*) bij SyntraPXL. Meer informatie over opleidingscheques.

Deze opleiding komt in aanmerking voor Vlaams opleidingsverlof. Meer info & voorwaarden.

Digitale opleidingscheques

Je kan opleidingscheques aanvragen voor deze opleiding. Hiervoor heb je volgende gegevens nodig. De aanvraag gebeurt via het WSE-loket

  • ODB-nummer: ODB-Z00512
  • Officiële opleidingsnaam : C# Developer
  • Opleidingsverstrekker: Agentschap Innoveren en Ondernemen

Kmo-portefeuille

Thema: Beroepsspecifieke competentie - STEM

De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waardoor je tot 30% van je inschrijvingsgeld kan recupereren. Lees hier hoe de KMO-portefeuille in zijn werk gaat.

  • MO* € 479.34
  • KO** € 419.42

Netto verschuldigd bedrag voor:

* middelgrote ondernemingen
** kleine ondernemingen

Peter
Ceulemans

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.