Young BIM Bouwkundig Tekenaars pitchen hun werk

5 years 1 month geleden

Op woensdag 26 juni 2019 stellen de cursisten digitaal technisch tekenaars alsook de eerst afgestudeerden BIM bouwkundig tekenaars hun projecten voor aan juryleden, ondernemers, architecten en geïnteresseerden. Bouwaanvragen alsook 2D tekenwerk , 3D tekenwerk en visualisaties behoren tot zijn skills. 

Pitch Fight
  • Ben je op zoek naar een gemotiveerde starter voor jouw bedrijf? Kom dan jouw witte raaf zoeken op de 4de editie van de Pitch Fight
  • Ben je cursist, ex-cursist, docent of zelf geïnteresseerd in een BIM bouwkundig tekenaar? Dan ben je uiteraard meer dan welkom op dit gratis event.

Wij nodigen jou alvast uit op de voorstelling, gegeven door de beste BIM bouwkundig tekenaars uit het opleidingsjaar 2018-2019. Dit is niet alleen een uitgelezen kans om talent te ontdekken en binnen te halen, maar ook een dijk van een netwerkmoment.

Gelieve je met het formulier hieronder in te schrijven voor dit evenement.

  • Datum   : woensdag 26 juni 2019
  • Startuur : 18u30
  • Locatie: T2 Campus

    Thor Park 8040, 3600 Genk
  • Prijs: gratis, inclusief een receptie met een hapje en een drankje

Docent in de spotlights

Bezieler van deze avond is spildocent Luc Van Eyck. Hij stond járen geleden aan de wieg van deze marktgedreven opleiding. In de loop der jaren heeft hij honderden tekenaars de kneepjes van het vak geleerd.

Als eigenaar van het ‘Advies- en tekenbureel’ weet hij ook waar de de commerciële klepel hangt en wijst hij zijn cursisten op belangrijke beroepsspecifieke competenties. Luc is de drijvende kracht achter de bouwteken-opleidingen. Hij is dan ook volop betrokken met de uitrol van de nieuwe BIM-conforme teken-opleidingen voor woningen, betonconstructies en staalconstructies.

“Niet eenvoudig om goeie technisch tekenaars te vinden”

Dat dit een marktgerichte opleiding is, wordt meteen duidelijk wanneer we ex-cursist Jens Meyssen uit Neerpelt aan het woord laten. Hij vond na zijn opleiding meteen werk en specialiseerde zich in de visualisaties. “Ik zie het over heel de sector: Het blijkt niet eenvoudig om goeie technisch tekenaars te vinden.”

Vorig jaar is Jens ook zelfstandige in bijberoep geworden. Jens: "In de opleiding leerde ik vooral gestructureerd en correct werken. Dat helpt enorm. Ik was trouwens ook vanaf les 1 gebeten!”

Inschrijven

SyntraPXL Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij SyntraPXL

online les syntra limburg
Nieuws

SYNTRA Limburg richt alle pijlen op online leren

In de huidige digitale wereld is online leren dé methode bij uitstek om cursisten van op een afstand te bereiken. Online leren is dan ook al langer een optie binnen verschillende SYNTRA-opleidingen. Door de recente maatregelen in kader van het coronavirus of COVID-19, zijn we genoodzaakt om een versnelling hoger te schakelen met onze online mogelijkheden.

Blockchain in een notendop
Artikel

Blockchain in een digitale notendop

Veilig gegevens overdragen via internet is één van de grootste digitale uitdagingen. Dagelijks komen we in aanraking met het online raadplegen en uitwisselen van gegevens.

Hotel Mama
Artikel

Ligt jouw zoon of dochter languit in de zetel?

Wist je dat een kwart van de studenten zijn studies stopzet in het eerste of tweede jaar van de studies? Nog sterker: amper 1 op 3 van de hogeschoolstudenten behaalt zijn diploma binnen de voorziene studietijd. Het gevolg is dat elk jaar opnieuw duizenden ouders kopzorgen hebben over deze (toch wel) dure tijdverspilling bij zoon- of dochterlief.

De grote vraag is meestal: WAT NU?