Het sportmanagement-event van het jaar: B-Sportunity

4 years 4 months geleden

Sport is zoveel meer dan achter een bal aanhollen of op een fiets zitten. In de opleiding sport- en eventmanager ontdekken cursisten de boeiende cijfers, strategieën en organisaties achter populaire sporten.

Op 18 maart 2020 steken deze ijverige cursisten de handen uit de mouwen voor de vierde editie van B-Sportunity. Boeiende namen gaan met elkaar in gesprek over actuele topics uit de sportwereld.

B-sportunity

Topics

Eric Bisschop en Sigurd Thomassen komen spreken over taboes die heersen binnen de sportwereld: denk aan termen als ongelijkheid en beeldvorming. Gwenda Stevens, lid van de Raad van Bestuur van het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité en berucht oud-marathonkampioen Karel Lismont komen spreken over de Olympische Spelen. Een affiche om trots op te zijn voor deze editie van B-Sportunity.

Panelgesprek

Per thema plaatsen we twee sportpersoonlijkheden met kennis over een specifiek onderwerp tegenover twee vaste panelleden. Dit alles verloopt onder leiding van moderator Eric Dupain, VRT journalist en persverantwoordelijke van de Belgische handbalfederatie.

Praktisch

Dit event vindt plaats in de unieke setting van de Luminus Arena van voetbalclub KRC Genk op 18 maart vanaf 19u30.

Dit jaar organiseren we opnieuw een Stadion Tour. Een gids van KRC Genk zal u mee achter de schermen nemen van de Luminus Arena. De bijdrage hiervoor is tien euro en gaat volledig naar het goede doel. Let op deze rondgang start om 18u30.

Voor inschrijvingen en meer informatie kan je terecht op: https://www.b-sportunity.be/

Tot dan!

SyntraPXL Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij SyntraPXL

Event

B-Sportunity - Panelgesprek - 12 Mei

B-Sportunity is een jaarlijks terugkerend event georganiseerd door de cursisten Sport- en Eventmanager van SyntraPXL Campus Hasselt.

Hotel Mama
Artikel

Ligt jouw zoon of dochter languit in de zetel?

Wist je dat een kwart van de studenten zijn studies stopzet in het eerste of tweede jaar van de studies? Nog sterker: amper 1 op 3 van de hogeschoolstudenten behaalt zijn diploma binnen de voorziene studietijd. Het gevolg is dat elk jaar opnieuw duizenden ouders kopzorgen hebben over deze (toch wel) dure tijdverspilling bij zoon- of dochterlief.

De grote vraag is meestal: WAT NU? 

Nieuws

Paul Vangeel werd wielerverzorger

GEEL - In de opleidingen ‘Sportverzorger’ en ‘Wielerverzorger’ bij SYNTRA-Hasselt vond Paul Vangeel (45) uit Geel de ideale vorming voor zijn passie: een