Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

Piercer

Ben jij klaar om jouw creativiteit en passie voor piercings om te zetten in een carrière? Of wil je gewoon de basis leren voor het plaatsen van de perfecte piercing? Dan is onze opleiding tot piercer iets voor jou! Schrijf je vandaag nog in en leer de vaardigheden die je nodig hebt om veilig en efficiënt piercings te plaatsen.

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

In detail

De opleiding bestaat uit drie sessies van elk 6 uur. Tijdens deze sessies leer je alles wat je moet weten over het veilig en efficiënt plaatsen van piercings.

Wij bieden een unieke ervaring aan waarbij je op voorhand toegang krijgt tot digitale content met theoretische onderbouw. Zo kan je deze informatie op eigen tempo doornemen en zijn we tijdens de lessen helemaal gefocust op jouw praktische vaardigheden.

Tijdens deze cursus richten we ons op de meest gevraagde piercingplaatsen in de realiteit, namelijk het volledige oor. Dit omvat onder andere de oorlel, helix, tragus, antitragus, forward helix, snug, diath en conch. Door deze specifieke plaatsen te behandelen en te begrijpen waarom het op die manier gebeurt, kan deze kennis makkelijk omgezet worden naar andere plaatsen.

Onze docent zal je stap voor stap begeleiden bij het proces en je voorzien van waardevolle feedback om jouw vaardigheden te verbeteren. Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak, heeft onze docent de kennis en expertise om jou de vaardigheden aan te leren die je nodig hebt om succesvol te zijn in deze branche.
Onze docent heeft een passie voor het vak en is altijd op zoek naar nieuwe manieren om zijn expertise uit te breiden. Hij heeft al meerdere mensen opgeleid en heeft hen geholpen om succesvolle carrières op te bouwen in de piercing-industrie.
Door te leren van onze docent, krijg je de kans om te profiteren van zijn ervaring en zijn uitgebreide kennis van de nieuwste technieken en trends. Hij zal jou begeleiden tijdens de lessen en je helpen om de vaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt om uit te blinken in deze branche.

Na afronding van deze basisopleiding Piercen heb je de kennis en vaardigheden om veilig en efficiënt piercings te kunnen plaatsen. Of je nu jouw passie voor piercings wilt ontdekken of een carrière in de piercingindustrie wilt nastreven, deze opleiding is een fantastische start. Schrijf je vandaag nog in en start jouw reis naar het plaatsen van de perfecte piercing!

Het inschrijvingsgeld omvat natuurlijk niet alle materialen en grondstoffen die je nodig hebt om te kunnen piercen.

Daarom koop je voor de start van de opleiding een startpakket met de nodige materialen zoals tong- en navelklemmen, schaar, pincet, insertion pins, receiving tubes e.d. Voor cursusjaar 2023/2024 is de prijs van het startpakket 154 euro

Voor iedereen die geïnteresseerd is in het plaatsen van piercings

Programma

Ontdek het volledige programma in detail

Deze opleiding op maat van je bedrijf? Vragen over deze opleiding?
  • anatomie en dermatologie
  • indicaties en contra-indicaties
  • materiaal- en productkennis
  • hygiëne
  • plaatsen van piercings met als focus het oor: oorlel, helix, tragus, antitragus, forward helix, snug, diath en conch
  • Uitbreiding naar wenkbrauw, neusvleugel, septum, lip, tong, navel en tepel

Denk eraan dat je, om te kunnen starten in de sector, in het bezit moet zijn van een hygiënecertificaat. Meer informatie hierover kun je vinden via deze link: Hygiëneprocedures

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.