Hernieuwing Gasvormige brandstof module GI + GII (de oude hernieuwing G3)

€ 360.00 incl.
€ 297.52 excl. BTW

Hernieuwing Gasvormige brandstof module GI + GII (de oude hernieuwing G3)

Het certificaat voor gekwalificeerd technicus gasvormige brandstoffen (module G1+G2+G3) moet 5-jaarlijks hernieuwd worden. De houder van deze certificaten mag zich reeds inschrijven voor deze hernieuwing maximum één jaar voor het verstrijken van de erkenningsperiode.

Deze opleiding geeft recht op verhoogde steunmaatregel KMO-portefeuille.  Kleine ondernemingen krijgen 45%, middelgrote 35%.

€ 360.00 incl.
€ 297.52 excl. BTW

In detail

De nieuwe erkenningsperiode (5 jaar) neemt pas zijn aanvang bij het verstrijken van de voorgaande.

 

Val je als werkgever onder het PSC 149.01? Neem dan zeker contact op met Volta! Volta betaalt immers een premie tot € 15,50 per uur wanneer je je arbeider een erkende opleiding laat volgen en je beantwoordt aan de voorwaarden. Meer info? www.volta-org.be, 02 476 16 76 of contacteer je regionaal adviseur!

Ook voor de arbeiders uit de bouw (PC124) is er naast de kmo-portefeuille een sectorale tussenkomst mogelijk via Constructiv.
Op de website van Constructiv vind je het schema met de verschillende stelsels en het aanvraagformulier terug.
Het stelsel van subsidie (weekdag, avond of zaterdag) hangt af van het moment waarop de opleiding gevolgd wordt, voor de uren van examens zijn geen subsidies mogelijk.

De technici gasvormige brandstoffen (G1-G2-G3) waarvan het certificaat kortelings (maximum binnen het jaar) zal verstrijken.

de cursist legt zijn certificaat G3 met erkenningsnummer voor, vooraleer ingeschreven te kunnen worden

De opleiding is erkend door het departement leefmilieu en energie van de overheid. De hernieuwing is een bijscholing en geeft een korte herhaling van de belangrijkste leerstof en de evoluties in materiaal en reglementering. Deze opleiding is dus noodzakelijk om in orde te blijven met je erkenning voor de modules G1,G2 en G3.

Bij de dagopleiding zal het examen de week nadien doorgaan. Je hebt dus 1 dag les en de week daarna zal het examen plaatsvinden.

 

Samenstelling prijs

Inschrijvingsprijs
€ 297.52 excl. BTW
€ 360.00 incl.
+ Handboeken
€ 37.74 excl. BTW
€ 40.00 incl.
Totaalprijs inclusief kosten
€ 335.26 excl. BTW
€ 400.00 incl.

Kmo-portefeuille

Thema: Beroepsspecifieke competentie - Gereglementeerd beroep in België

De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waardoor je tot 30% van je inschrijvingsgeld kan recupereren. Lees hier hoe de KMO-portefeuille in zijn werk gaat.

  • MO* € 268.21
  • KO** € 234.68

Netto verschuldigd bedrag voor:

* middelgrote ondernemingen

** kleine ondernemingen

Dirk
Meuwissen

Alle meest gestelde vragen Contacteer onze klantendienst

Mijn attest is vervallen, moet ik de opleiding opnieuw volgen of mag ik de hernieuwing doen?
Ook indien het attest vervallen is mag men de hernieuwing volgen. Men mag het nummer niet gebruiken tot er opnieuw een examen van de hernieuwing plaatsgevonden heeft. Een hernieuwing mag dus altijd gebeuren, ook al is het vorige certificaat reeds jaren geleden vervallen.

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.