CERGA professionele propaangasinstallateur

€ 195.00 incl.
€ 161.16 excl. BTW

CERGA professionele propaangasinstallateur

De opleiding bestaat uit twee sessies van elk 4 lesuren. Praktische oefeningen en een eindproef ronden deze bijscholing af. De cursus is een aanvulling op de nieuwe basisopleiding aardgashabilitatie. Je kan deze bijscholing afzonderlijk volgen of geïntegreerd in de vernieuwde aardgashabilitatie-opleiding.

Deze opleiding geeft recht op verhoogde steunmaatregel KMO-portefeuille.  Kleine ondernemingen krijgen 45%, middelgrote 35%.

€ 195.00 incl.
€ 161.16 excl. BTW

In detail

Indien je deze opleiding geïntegreerd volgt bij de opleiding habilitatie voor de aardgasinstallateur, krijgt je 30 euro korting op het inschrijvingsgeld.

Deze nieuwe bijscholing mikt op gehabiliteerde aardgasinstallateurs die zich ook op gebied van vloeibare gassen willen bekwamen.

Enkel de personen die vooraf de basisopleiding CERGA hebben gevolgd, kunnen deze opleiding volgen.

Uitzondering hierop zijn de werknemers van de leden van de Federatie Butaan Propaan die aan deze opleiding kunnen deelnemen zonder eerst aan de basisopleiding CERGA deelgenomen te hebben. Het behaalde certificaat is echter wel niet geldig voor een eventuele latere aanvraag tot het bekomen van het CERGA-kwaliteitslabel.

Deze bijscholing richt zich uitsluitend op de norm NBN D51-006 (binneninstallaties butaan en propaan). Het gaat hier uitsluitend om toepassingen van butaan en propaan op uitzondering van: autogas, industriële installaties en buizen met een diameter groter dan één duim.

 

Samenstelling prijs

Inschrijvingsprijs
€ 161.16 excl. BTW
€ 195.00 incl.
+ Handboeken
€ 23.58 excl. BTW
€ 25.00 incl.
Totaalprijs inclusief kosten
€ 184.74 excl. BTW
€ 220.00 incl.

Kmo-portefeuille

Thema: Duurzaamheid - Energie-efficiëntie

De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waardoor je tot 30% van je inschrijvingsgeld kan recupereren. Lees hier hoe de KMO-portefeuille in zijn werk gaat.

  • MO* € 147.79
  • KO** € 129.32

Netto verschuldigd bedrag voor:

* middelgrote ondernemingen
** kleine ondernemingen

Richard
Ectors

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.