Ambachtelijk handnaaien van lederen handtassen en accessoires

€ 550.00 incl.
€ 454.55 excl. BTW

Ambachtelijk handnaaien van lederen handtassen en accessoires

Ontdek de verborgen kunst van leerbewerking en maak met je eigen handen de meest prachtige accessoires die je ooit hebt gezien! 

€ 550.00 incl.
€ 454.55 excl. BTW

In detail

Tijdens deze professionele opleiding leer je stap voor stap de verschillende basistechnieken van lederbewerking en versieringen van dit natuurlijke materiaal.

Onze docent is een bekwame ambachtelijk lederbewerker met een jarenlange ervaring in het werken met tuigleder en ambachtelijk handnaaien. Hij begeleidt je persoonlijk gedurende de tien lessen. Basiservaring is niet direct vereist, wel een stevige dosis leergierigheid en enthousiasme.

Dit is een unieke kans om kennis te maken met een nieuw ambacht en je creatieve geest de vrije loop te laten. Aarzel dus niet en schrijf je vandaag nog in voor deze onvergetelijke ervaring!

De prijs is excl. materialen en grondstoffen: Houd rekening met een bedrag van € 300 tot € 350 voor je basisuitrusting (benodigde materialen, gereedschappen EN leder). 
Alle materialen zijn aan te kopen bij Lederhandel Berten in Zonhoven. De aankopen worden klassikaal gedaan op de tweede lesdag tijdens het bedrijfsbezoek. 

Mee te nemen tijdens de eerste les: tekengerief (potloden, gom, lat) en iets om te snijden (stanleymes of schaar).

  • Interieurinrichter
  • Ontwerper, vormgever
  • Je bent creatief bezig in de modesector
  • Meubelstoffeerder
  • Marokijnbewerker
  • Schoenhersteller
  • Schoenontwerper

Je gaat heel praktisch aan de slag met technieken en maakt een fantastische gereedschapstas waarin je later je dierbaar handnaaimateriaal kan opbergen. 

Je leert onder andere hoe je verschillende soorten zakjes kunt maken, hoe je zijkanten naait als een professional en hoe je handvatten en/of een schouderriem op deze gereedschapstas kan bevestigen. Bovendien ontdek je alles over de diverse naaisteken en metalen accessoires zoals rivetten, draainagels, drukknopen, voetjes, magneten en klinknagels.

 

 


Kmo-portefeuille

Thema: Beroepsspecifieke competentie - STEM

De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waardoor je tot 30% van je inschrijvingsgeld kan recupereren. Lees hier hoe de KMO-portefeuille in zijn werk gaat.

  • MO* € 363.64
  • KO** € 318.18

Netto verschuldigd bedrag voor:

* middelgrote ondernemingen

** kleine ondernemingen

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.